ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۱۰۹۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۵

فرهنگیان به دنبال اجرای عدالت هستند

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: هیچ دولتی با سرکوب منتقدان ماندگار نیست.

تدبیر24»حسین مقصودی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 25 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خطاب به رئیس جمهور و نمایندگان گفت: حضور رهبر معظم انقلاب در دانشگاه فرهنگیان حامل پیام مهمی بود، این حضور نمادین در جمع فرهنگیان از همه جهات حائز اهمیت است.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی افزود: راه توسعه و عبور از بحران ها و اجرای اقتصاد مقاومتی فقط از بستر معلمان عبور می کند بنابراین دولت باید معلمان را دریابد.

وی تاکید کرد: برخورد فیزیکی با معلمان راه به جایی نبرده و معلمان تنها اجرای عدالت را می خواهند.

مقصودی با بیان اینکه هیچ دولتی با سرکوب منتقدان ماندگار نخواهد شد، افزود: آموزش و پرورش، معلمان و کلاس درس مریض و ناخوشایند احوال هستند که مقصر آن وزیر مربوطه نبوده که بلکه دولت مقصر است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به اینکه بدهی 7 هزار میلیارد تومانی این وزارتخانه را وزیر نمی تواند پرداخت کند، تصریح کرد: جناب آقای رئیس جمهور شما رئیس جمهور 80 میلیون نفر هستید باید کابینه سالخورده را بازسازی کنید، وزرای رفاه، جهاد کشاورزی نمی توانند مشکلات را حل کنند، همچنین از وزیر اقتصاد می خواهم به داد موسسه ثامن الحجج برسد.

برچسب ها: تدبیر24 فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: