آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۹۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰

او را با یک گلوله راحت کردم!

پسر جوانی که خواهرش را در جریان درگیری با شلیک گلوله کشته بود پس از رضایت پدر و مادرش به 5 سال حبس محکوم شد.

تدبیر24»رسیدگی به این پرونده از سال 94به دنبال شلیک مرگبار در خانه‌ای واقع در ماهدشت شروع شد. دخترجوان بر اثر شلیک گلوله برادرش کشته و موضوع به بازپرس کشیک قتل اعلام شد.

پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی تحقیقات کارآگاهان آغاز و برادر مقتول به‌عنوان عامل این جنایت خونین دستگیر شد. وی پس از اعتراف به جنایتی که مرتکب شده بود مدعی شد به خواهرش مشکوک بوده و فکر می‌کرده وی روابط نامناسبی دارد به همین خاطر او را کشته است اما بشدت پشیمان است و طلب عفو دارد. بدین ترتیب وی روانه زندان شد. هفته گذشته این متهم از زندان به شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز به ریاست قاضی هدایت رنجبر و قاضی یزدان‌پور (مستشار داگاه)منتقل شد.درآغاز جلسه پدرومادر مقتول از قصاص پسرشان اعلام رضایت و گذشت کردند و بدین ترتیب متهم 28ساله از نظر جنبه عمومی جرمی که مرتکب شده است تحت محاکمه قرار گرفت. قضات نیز با توجه به رضایت اولیای دم متهم را از جنبه عمومی جرم به پنج سال حبس محکوم کردند.


برچسب ها: تدبیر24 گلوله
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: