ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۹۱۸۰
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷

شروط جدید وزیر آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مدارس کشور تا پایان اردیبهشت‌ دایر هستند، گفت: مدارس ابتدایی در ماه مبارک رمضان مشروط به شرایطی می‌توانند تعطیل باشند.
تدبیر24»سیدمحمد بطحایی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره شایعه تعطیلی مدارس در ایام ماه مبارک رمضان، گفت: مدارس کشور تا پایان اردیبهشت‌ماه دایر هستند ولی مدارس ابتدایی می‌توانند در صورت دارا بودن شرایطی تعطیل شوند.

وزیر آموزش و پرورش شرط تعطیلی مدارس ابتدایی را تشریح و اظهار کرد: با توجه به اینکه مدارس ابتدایی ارزشیابی توصیفی دارند و امتحانات و آزمون‌های حضوری و مکتوب در مدارس ابتدایی برگزار نمی‌شود، چنانچه کلاس‌ آن‌ها پایان یافته باشد؛ مشروط به اینکه تعداد کلاس‌ها و برنامه درسی دانش‌آموزان تمام شده باشد، می‌توانند دانش‌آموزان را به مدارس نکشانند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: