ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۹۲۱۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸

تامین خرمای ماه رمضان زیر قیمت بازار

مدیرکل دفتر تنظیم بازار وزارت کشاورزی از تامین و توزیع خرما در بازار ماه رمضان پنج تا ۱۵ درصد زیر قیمت بازار خبر داد و گفت: هیچ مشکلی برای تامین این محصول وجود ندارد و با همه استان‌های تولیدکننده، مصرف‌کننده و مباشرین آن‌ها هماهنگی‌های لازم صورت گرفته است.
تدبیر24»خرما یکی از محصولات پر مصرف در ماه رمضان به شمار می رود که با توجه به تفاوت و فاصله بین سال‌ هجری شمسی و هجری قمری و انتقال ماه رمضان به پیش از فصل برداشت خرما، بازار این محصول در ماه رمضان طی سال های گذشته با افزایش قیمت مواجه شده بود و بارها تشکل‌ها و انجمن های بخش خصوصی اعلام کرده بودند که دولت برای تنظیم بازار خرما به ویژه در ماه رمضان تدبیری بیاندیشد.

البته در این راستا به نظر می رسد که وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه متولیان تنظیم بازار برای امسال برنامه‌ای دارند؛ چراکه مسعود بصیری - مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع، تنظیم بازار و ذخایر راهبردی وزارت جهاد کشاورزی - در این باره به ایسنا گفت: در زمینه خرما و تظیم بازار ماه رمضان نیز برنامه‌ریزی در دستور کار قرار گرفته، چرا که استان‌های تولید کننده خرما، قیمت این محصول و مباشرین آن مشخص شده اند. از سوی دیگر نیز مباشرین دیگر استان ها به عنوان مصرف کننده نیز مشخص شده و به یکدیگر معرفی شده اند تا در صورت نیاز بتوانیم نسبت به توزیع خرما با قیمت مناسب اقدام کنیم.

وی افزود: بر اساس ابلاغیه هشتم اردیبهشت مقرر شده خرما از هفت منطقه فارس، هرمزگان، کرمان، خوزستان، بوشهر، سیستان و بلوچستان و جیرفت، تامین شود و سازمان تعاون روستایی نیز اقدام به خریداری این محصول کرده و از طریق فروشگاه های زنجیره ای آن را در استان ها و شهرستان های مختلف توزیع و عرضه می‌کند.

بصیری اعلام کرد که برای تنظیم بازار ماه رمضان مقرر شده در تهران و شهرستان های مختلف به گونه ای برنامه ریزی شود که عرضه این محصول بسته به نوع و قیمت استانی و منطقه ای پنج تا ۱۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: