ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۹۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۷

ساعت کار نانوایی ها در ماه رمضان

رییس اتحادیه نانوایان سنتی اعلام کرد که هیچ مشکلی برای تامین نان مورد نیاز روزه داران در ماه رمضان وجود ندارد و ساعات پخت نان به گونه ای برنامه ریزی شده که همواره نان داغ در دسترس مردم باشد.

تدبیر24»در ماه رمضان همواره نانوایی ها با تغییر ساعات کاری مواجه شده و اوج کار آن‌ها از چند ساعت قبل از اذان مغرب و افطار شروع شده و تا ساعت ها پس از آن ادامه دارد. قاسم زراعتکار - رییس اتحادیه نانوایان سنتی در این باره به ایسنا گفت: برای نانوایی های سنتی از لواش تا تافتون، بربری و سنگک ساعت کاری در ماه رمضان از ساعت ۶ صبح آغاز می شود و تا ۸ صبح تنور آن‌ها روشن می ماند؛ مجددا از ساعت ۱۰ صبح تا ساعت ۱۲ ظهر نانوایی ها فعال می شوند و پس از آن از ساعت ۱۳ تا پس از افطار و ساعت ها پس از آن نانوایی ها آماده تحویل نان تازه و داغ به روزه‌داران هستند.

وی همچنین درباره وضعیت قیمت و نرخ واقعی نان افزود: در ماه رمضان هیچ گونه افزایش قیمتی در انواع نان سنتی اعمال نمی شود و مردم از این بابت هیچ نگرانی نداشته باشند اما پس این ماه مبارک آنالیز قیمت انواع نان سنتی را طبق روال معمول هر ساله به دستگاه های متولی در زمینه نرخ گذاری نان ارایه می دهیم‌. 

زراعتکار ادامه داد: امیدواریم مسوولان به نانوایی ها و صاحبان این صنف زحمتکش توجه ویژه‌ای داشته باشند؛ چرا که از سال ۱۳۹۳ نرخ نان سنتی هیچ تغییری نداشته است؛ حال آنکه همه هزینه های تولید مانند دستمزد کارگران، انرژی، مالیات، تورم و دیگر هزینه‌های جانبی افزایش پیدا کرده است و نانوایی ها توان تحمل آن را دیگر ندارند.

رییس اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه اگر دولت هزینه های نانوایی ها را تقبل کند هیچ علاقه ای به افزایش قیمت نان نداریم و حاضریم این محصول استراتژیک را رایگان در اختیار مردم قرار دهیم، گفت: از نظر کمیت و کیفیت نانوایی های سنتی همواره تلاش می کنند تا با وجود مشکلات موجود، بهترین نان در دسترس مردم باشد تا بتوانند اعتماد مردم را جلب کنند؛ چرا که آن‌ها مشتری و تعیین کننده در آینده بازار و درآمد نانوایی ها هستند و بنابراین مردم باید رضایت داشته باشند.

برچسب ها: تدبیر24 ساعت کار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: