ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۱۰۹۳۴۴
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۸

خودکشی مامور پلیس بی رحم + عکس

مأمور پلیس بازنشسته پس از یک دعوای خانوادگی ابتدا به دو پسرش شلیک کرد و سپس خود را کشت.

تدبیر24»یک افسر پلیس بازنشسته نیویورک روز یکشنبه در خانه خود در شهر لانگ آیلند، بعد از یک بحث خانوادگی ابتدا به دو پسر بزرگسال خود شلیک کرد و سپس خودش را با گلوله کشت.

اروین نواک 61 ساله، افسر سابق پلیس شهر نیویورک روز یکشنبه در حال جر و بحث با بستگان بود که پسران او اروین نواک سوم، 30 ساله و آرون 22 ساله در بحث آن‌ها دخالت کردند.

به گزارش نیویورک دیلی نیوز، نواک بعد از این مسئله به داخل اتاق خود رفت و تفنگ خود را برداشت و قبل از برگرداندن اسلحه به سمت خودش به دو پسر خود شلیک کرد.

بعد از حضور نیروهای اورژانس سر صحنه جرم هر سه مصدوم به بیمارستان منتقل شدند ولی مرگ پدر خانواده از سوی پزشکان اعلام شد و پسران او در شرایط بحرانی هستند.

بر اساس گزارش پلیس، هنوز مشخص نشده است که بحث خانواده نواک بر سر چه بوده است.


رکنا: مأمور سابق پلیس پس از یک دعوای خانوادگی ابتدا به دو پسرش شلیک کرد و سپس خود را کشت.


برچسب ها: تدبیر24 خودکشی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: