ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۰۹۴۲۳
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳

نقش ورزش در جامعه

امروزه ورزش در دنيا تبديل به ابزار مهمي شده و كشورهايي كه تعريف جامعي از آن دارند استفاده‌هاي فرهنگي، اجتماعي، سياسي و اقتصادي از آن مي‌برند.
ورزش يك حركت اجتماعي است كه در دنيا نقش‌آفرين است. در حوزه اقتصادي حدود ٧٠٠ ميليارد يورو گردش پولي ورزش در دنيا است كه نشان‌دهنده اهميت آن در عرصه اقتصادي و توليد ناخالص داخلي كشورها است. در كشورهاي توسعه يافته بين ٤ تا ٥ جي دي پي توليد ناخالص داخلي از راه ورزش وجود دارد و ...

در ايجاد نشاط، رقابت و الفت ملي نقش مهمي را ايفا مي‌كند. در كشورهاي توسعه‌يافته شاهد هستيم كه ورزش و مسائل مربوط به آن اولويت مسوولان است. چرا كه سلامت و نشاط جامعه را هدف گرفته و همچنين بهره‌برداري‌هاي سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي را در پي دارد. ورزش مي‌تواند در جهت تحكيم جامعه و مسائل فرهنگي به كار گرفته شود و در مراودات سياسي و حتي آشتي‌ها و قهر‌ها در عرصه سياست نقش بازي كند و براي نزديك كردن ملت‌ها مورد استفاده قرار گيرد.

با وجود جامعه جواني كه داريم برنامه‌ريزي‌هاي مدوني در اين راستا صورت نگرفته است. اگر بنا است از اين فرصت‌ها استفاده كنيم، دستگاه‌ها و مسوولان بايد متفق‌القول باشند. ما هنوز تعريف جامعي از ورزش نداريم. بايد مشخص كنيم ورزش براي‌مان ابزار است يا هدف. متاسفانه مسوولان ما در دولت‌هاي مختلف و از جمله دولت فعلي به ورزش اولويت نمي‌دهند. حتي مي‌بينيم، فردي كه از كابينه جا مانده وزير ورزش مي‌شود. ورزش پتانسيل بسيار خوبي دارد كه مي‌تواند ناهنجاري‌هاي اجتماعي را كم كند، در اشتغال نقش مهمي را ايفا كند. در توليد ثروت مي‌تواند نقش بازي كند.

از اين ابزار كارآمد نبايد غافل بمانيم. به خصوص كه در شرايط كنوني التهاباتي در جامعه وجود دارد و بايد توجه بيشتري به اين حوزه داشته باشيم. ديدار رييس‌جمهور با تيم فوتبال بسيار خوب است به شرط اينكه اين ديدارها مستمر باشد و از نيروهاي كارآمد در عرصه برنامه‌ريزي استفاده شود.



اميررضا واعظ آشتياني، مدیرعامل اسبق استقلال

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: