ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۹۴۳۴
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲

ورزش ممکن است آلزایمر را شدیدتر کند

بر اساس نتایج تحقیقات جدید ورزش نه تنها کمکی به کاهش مشکلات روحی نمی‌کند، بلکه ممکن است زوال عقل را شدیدتر کند.
تدبیر24»محققان دانشگاه آکسفورد دریافتند در افرادی با علائم زوال عقل خفیف که هفته‌ای دوبار به مدت ۹۰ دقیقه ورزش می‌کنند ممکن است نشانه‌های آلزایمر افزایش یابد.

پژوهشگران اظهار کردند: اگرچه این تحقیقات در تعداد محدود صورت گرفته، اما محققان در حال بررسی در گروه‌های بزرگ‌تر و همچنین تاثیر نوع ورزش بر این عملکرد هستند.

در تحقیقات پیشین مشخص شده انجام ورزش موجب پیشگیری از مشکلات روحی می‌شود؛ از جمله پیشگیری از ابتلا به آلزایمر. اما نتایج تحقیق جدید بسیار شگفت‌انگیز بود.

روب هووارد استاد بیماری‌های مرتبط با کهنسالی از کالج دانشگاه لندن اظهار کرد: این نتایج واقعا شگفت‌انگیز بود و ورزش تاثیر مثبت بر این عملکرد ندارد.

این تحقیق شامل بررسی ۴۹۴ نفر با میانگین سنی ۷۷ سال بود که در انگلستان زندگی می‌کردند و  از زوال عقل خفیف تا متوسط رنج می بردند.

این برنامه شامل جلسات گروهی ۶۰-۹۰ دقیقه‌ای در یک سالن بدنسازی دو بار در هفته به مدت چهار ماه و همچنین تمرینات خانگی هفتگی بود.

میزان شدت آلزایمر در ابتدای تحقیق و همچنین بعد از دوره ورزشی مورد ارزیابی قرار گرفت. محققان دریافتند اختلالات شناختی در پیگیری ۱۲ ماهه در دوگروه آزمایشی کاهش یافته است.

 تحقیقات نشان داد که آمادگی جسمانی در کوتاه‌مدت بهبود یافته اما طی ۱۲ ماه در مقایسه با گروه دارای مراقبت معمولی اختلال شناختی بدتری نشان داده شد.

فعالیت جسمی در افرادی که در معرض خطر بیماری قرار دارند موجب تاخیر علائم این بیماری می‌شود.

نتایج این تحقیق در نشریه  BMJ منتشر شده است.

برچسب ها: تدبیر24 ورزش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: