ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۰۹۴۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷

دعوت فدراسيون فوتبال انگليس ازشمس

سيمون واکر رسما خواستار برگزاري کنفرانس تخصصي و کارگاه آموزشي فوتسال توسط سرمربي سابق تيم ملي فوتسال ايران در لندن شد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایپنا، پس از توافق اوليه مديرعامل ايراني باشگاه بيرمنگام‌تايگرز با حسين شمس براي برگزاري کلاس آموزشي براي مربيان فوتسال کشور انگليس، مدير بخش فوتبال و فوتسال پايه فدراسيون فوتبال اين کشور نيز خواستار برگزاري سميناري تخصصي توسط سرمربي سابق و نامدار فوتسال ايران شد.

 
داوود معروفي با ارائه درخواست رسمي فدراسيون فوتبال انگليس گفت: با توجه به شهرت جهاني حسين شمس، با وي براي برگزاري يک دوره کورس آموزشي براي مربيان حاضر در ليگ‌هاي فوتسال انگليس مذاکره کرديم که پذيرفتند اما ديروز پس ا‌ز اعلام برگزاري اين کلاس به فدراسيون انگليس، سيمون والکر نيز سريعا طي ايميلي خواستار برگزاري يک سمينار تخصصي فوتسال توسط ايشان در کشور انگلستان شدند.

 
گفتني است، ميلاد کريمي برادر علي کريمي نيز هم اکنون در تيم فوتسال بيرمنگام‌تايگرز عضويت داشته و در ليگ فوتسال انگليس بازي مي‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: