آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۰۹۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶

زنده ماندن يا زندگي كردن اصلاح طلبي!

تدبیر24» فريبا آباقري: دوم خرداد هر سال براي من با سال هاي قبلش فرق مي كند ! چرا ؟ چون هر سال آن آرمانها و شور و شوقشان را با صداقت ،شهامت ، دلگرمي، پيشرفت و استقامت آن سالها مقايسه مي كنم !
امسال اما بيش از هر سال ديگري حصول و دستيابي به آن آرمانهاي متعالي و مترقي را از دست رفته و در معرض خطر جدي مي بينم !
نه اين آدمها ديگر آن آدم ها هستند و نه آن جريان اصلاح طلب و تازه نفس اين جريان !
امروز بيش از هر روز ديگر به كارآمدي احزاب اصلاح طلب شك دارم !
به تاثير گذاري سران جريان اصلاح طلب به زنده ماندش به ادامه دار بودن و ادامه دار ماندنش !
شايد به قول حجاريان روح اين جريان و خواست هاي آن همچنان زنده بماند و زندگي كند اما چيزي كه بيش از هر زمان ديگري به آن باور دارم اين است كه آنها كه ادعاي رهبري اين جريان را دارند و با آن تا اكنون پيش آمده اند شايستگي لازم را براي اين رهبري نداشته و ندارند و منظورم از اين رهبران روساي احزاب اصلاح طلب و شوراي هماهنگي يا سياست گذاري اصلاح طلبان است !
بر اين باورم كه اگر اين جريان تدبير اساسي براي تغيير خود نكند مي تواند اعتماد عمومي را به اين جريان و باورهايش بكاهد !
جريان اصلاح طلب نتوانسته به خوبي از فرصت هايي كه در اختيارش قرار گرفته است به نفع خود بهره ببرد و تغييري ايجاد كند !
پتانسيلي كه مي توانست منجر به ايجاد تغييرات همسو با خواست اين جريان پيش برود بيشتر به فرصتي براي خواست هاي فردي تبديل ميشود تا خواست هاي جرياني!
دوم خرداد فرصت خوبي است براي بازبيني و باز نگري در روش ها ! باشد كه اميد به اصلاح طلبي  زنده بماند و زندگي كند نه فقط زنده !

روزنامه نگار

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: