ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۰۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۴
"ویتالی کلیتشکو":اوکراینی‌ها می‌خواهند بخشی از اروپا باشند

دولت اوکراین باید کناره‌گیری کند

رهبر حزب مخالف اوکراین با تاکید بر اینکه اوکراینی‌ها می‌خواهند بخشی از اروپا باشند تصریح کرد که دولت باید مسئولیت بحران سیاسی و اقتصادی در کشور را بر عهده گرفته و کناره‌گیری کند.
تدبیر24: رهبر حزب مخالف اوکراین با تاکید بر اینکه اوکراینی‌ها می‌خواهند بخشی از اروپا باشند تصریح کرد که دولت باید مسئولیت بحران سیاسی و اقتصادی در کشور را بر عهده گرفته و کناره‌گیری کند.

"ویتالی کلیتشکو"، قهرمان بوکس سنگین وزن جهان و رهبر حزب مخالف " اودار" اوکراین در گفتگو با روزنامه " تاگس سایتونگ" خاطر نشان کرد که در صورتی با نمایندگان دولت اوکراین بر سر میز مذاکره می نشیند که شرایط مد نظر آن ها رعایت شود.

وی افزود: ما می توانیم به یک توافق با نمایندگان دولت برسیم اما حالا شرایط خیلی دشوار تر شده است چرا که اعتراضات صلح آمیز در اوکراین بدون هیچ دلیلی توسط نیروهای امنیتی سرکوب می شود. از همین رو ما همچنان بر خواسته های خود پافشاری می کنیم که شامل آزادی همه معترضان دستگیر شده است. افرادی که دستور داده اند که این اعتراضات به صورت خشونت آمیز سرکوب شود باید مجازات شوند. دولت هم باید مسئولیت بحران اقتصادی و سیاسی در اوکراین را بر دوش بگیرد و این به مفهوم این است که باید کناره گیری کند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد که من امیدوارم که عقل سلیم در اوکراین پیروز شده و توافقی در کشور ما به وجود آید. من نمی خواهم ما در یک دولت پلیسی زندگی کنیم و مسائلی مانند آزادی بیان، دموکراسی و رعایت حقوق بشر با باطوم پاسخ داده شود. من فکر نمی کنم که اوکراینی ها هم چنین شرایطی را بخواهند. دقیقا به همین دلیل است که حالا هزاران اوکراینی به خیابان ها آمده اند.

رهبر مخالفان اوکراین در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد که اوکراینی ها می خواهند بخشی از اروپا باشند و به این راه خود ادامه خواهند داد. علت اختلافات و ناهماهنگی های گروههای مختلف اپوزیسیون در اوکراین این است که ما از احزاب مختلفی هستیم.  ما طبیعتا ایدئولوژی ها و مواضع متفاوتی داریم. اما آن سوی همه تفاوت هایی که بین ما وجود دارد روی دو مسئله با هم تفاهم داریم و آن اینکه ما علیه یک رژیم دیکتاتوری مبارزه می کنیم که به ما زور می گوید و ما می خواهیم در یک کشور اروپایی آزاد زندگی کنیم.

وی در بخش پایانی این گفتگو تصریح کرد که درصورت اعمال خشونت بیشتر از طرف نیروهای امنیتی علیه معترضان شرایط غیر قابل کنترل و بسیار خطرناک می شود. خشم در جامعه بسیار بالا است.البته ما امیدواریم که مسائل به صورت صلح آمیز حل شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: