ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۰۹۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰

کاهش ۲۹ درصدی بارش در کشور

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی با اشاره به کمبود ۲۹ درصدی بارش کشور نسبت به بلندمدت، استان‌های کم‌بارش و پربارش را طی هشت ماه گذشته برشمرد و گفت: وضعیت بارشی استان‌های زنجان، ایلام، همدان، اردبیل و کرمانشاه تا آخر اردیبهشت نرمال بود.

تدبیر24»صادق ضیاییان در گفت‌و گو با ایسنا با بیان اینکه از ابتدای سال زراعی ۹۷-۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه کل کشور ۱۵۱.۵ میلی‌متر بارش دریافت کرده است،اظهارکرد: از آنجایی که میانگین بارش بلندمدت کشور در همین بازه زمانی ۲۱۴.۶ میلی‌متر است، بسته به بلندمدت ۶۳ میلی‌متر و معادل ۲۹.۴ درصد کاهش بارش داریم.

وی ضمن مقایسه بارش امسال با سال قبل تصریح کرد: بارش کل کشور در سال گذشته در بازه زمانی مهرماه تا پایان اردیبهشت ۲۰۳.۸ میلی‌متر ثبت شد بنابراین امسال نسبت به سال گذشته ۲۵.۷ درصد کاهش بارش داریم این در حالیست که اردیبهشت سال گذشته پنج درصد هم کمبود بارش داشتیم.

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی در ادامه وضعیت بارشی استان تهران را تشریح و اظهارکرد: تهران از مهرماه ۹۶ تا اردیبهشت ۹۷، ۱۸۵.۳ میلی‌متر بارش داشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تهران نسبت به بلندمدت  ۲۲درصد و نسبت به سال گذشته ۳۳ درصد کمبود بارش دارد.

ضیاییان همچنین استان‌های کم‌بارش کشور را طی هشت ماه گذشته برشمرد و گفت: استان‌های سیستان وبلوچستان، کرمان، هرمزگان و فارس به ترتیب ۷۱، ۶۷، ۶۶.۵ و ۵۶ درصد کمبود بارش داشتند.

این کارشناس سازمان هواشناسی در پایان تاکید کرد:‌ سه استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان به ترتیب با ۱۶.۶، ۱۴.۷ و ۱۲.۸ درصد افزایش بارش، در وضعیت ترسالی قرار گرفتند همچنین در همین بازه زمانی برای استان‌های زنجان، ایلام، همدان، اردبیل و کرمانشاه بارش نرمال ثبت شد.

برچسب ها: تدبیر24 کاهش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: