آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۰۹۶۹۲
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰

کاهش ۲۹ درصدی بارش در کشور

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی با اشاره به کمبود ۲۹ درصدی بارش کشور نسبت به بلندمدت، استان‌های کم‌بارش و پربارش را طی هشت ماه گذشته برشمرد و گفت: وضعیت بارشی استان‌های زنجان، ایلام، همدان، اردبیل و کرمانشاه تا آخر اردیبهشت نرمال بود.

تدبیر24»صادق ضیاییان در گفت‌و گو با ایسنا با بیان اینکه از ابتدای سال زراعی ۹۷-۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه کل کشور ۱۵۱.۵ میلی‌متر بارش دریافت کرده است،اظهارکرد: از آنجایی که میانگین بارش بلندمدت کشور در همین بازه زمانی ۲۱۴.۶ میلی‌متر است، بسته به بلندمدت ۶۳ میلی‌متر و معادل ۲۹.۴ درصد کاهش بارش داریم.

وی ضمن مقایسه بارش امسال با سال قبل تصریح کرد: بارش کل کشور در سال گذشته در بازه زمانی مهرماه تا پایان اردیبهشت ۲۰۳.۸ میلی‌متر ثبت شد بنابراین امسال نسبت به سال گذشته ۲۵.۷ درصد کاهش بارش داریم این در حالیست که اردیبهشت سال گذشته پنج درصد هم کمبود بارش داشتیم.

رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی در ادامه وضعیت بارشی استان تهران را تشریح و اظهارکرد: تهران از مهرماه ۹۶ تا اردیبهشت ۹۷، ۱۸۵.۳ میلی‌متر بارش داشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تهران نسبت به بلندمدت  ۲۲درصد و نسبت به سال گذشته ۳۳ درصد کمبود بارش دارد.

ضیاییان همچنین استان‌های کم‌بارش کشور را طی هشت ماه گذشته برشمرد و گفت: استان‌های سیستان وبلوچستان، کرمان، هرمزگان و فارس به ترتیب ۷۱، ۶۷، ۶۶.۵ و ۵۶ درصد کمبود بارش داشتند.

این کارشناس سازمان هواشناسی در پایان تاکید کرد:‌ سه استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان به ترتیب با ۱۶.۶، ۱۴.۷ و ۱۲.۸ درصد افزایش بارش، در وضعیت ترسالی قرار گرفتند همچنین در همین بازه زمانی برای استان‌های زنجان، ایلام، همدان، اردبیل و کرمانشاه بارش نرمال ثبت شد.

برچسب ها: تدبیر24 کاهش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: