ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۰۰۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۷

مهناز افشار و پرویز پرستویی چندبار به افطاری رئیس جمهور رفته‌اند؟

هردو بازیگر مذکور در سال‌های گذشته نیز به ضیافت افطار رئیس جمهور دعوت می‌شدند ولی هیچگاه شرکت نکرده‌اند!
تدبیر24»از سال ۹۳ تا ۹۷، این پنجمین سال است که روحانی اصناف و‌ اقشار مختلف من جمله ایتام و کودکان بی‌سرپرست، جوانان، نخبگان، فرهنگیان و هنرمندان، اهالی رسانه، اساتید و دانشگاهیان، ورزشکاران، اعضای دولت، فعالان اقتصادی، خانواده شهدا و.... را به افطار دعوت می‌کند.

به گزارش تدبیر24 هرساله چهره‌های سرشناسی در این ضیافت شرکت می‌کنند و البته برخی چهره‌ها هم شرکت نمی‌کنند که در این میان هنرمندان هم مستثنی نبوده‌اند.

بازیگرانی همچون مهناز افشار و پرویز پرستویی، امسال به نوعی بیانیه دادند که به دلیل همسویی با آلام و دردهای جامعه، شرکت نمی‌کنند و بعضا انتظاراتی را از روحانی خواستار شدند. اما هردو بازیگر مذکور در سال‌های گذشته نیز به ضیافت افطار رئیس جمهور دعوت می‌شدند ولی هیچگاه شرکت نکرده‌اند. حال سوال اینجاست که امسال چه شده است که به فکر جنجال رسانه‌ای و تحریم افطاری که هیچوقت تا حالا نرفتند، افتاده‌اند؟!

به‌راستی این افراد چقدر از دستمزدهای نجومی خود را به اقشار ضعیف جامعه اختصاص داده و به چه میزان از وسایل رفاهیِ تجملاتی خود چون خودروهای لوکس، لباس‌های مارک‌دار، تفریحات پرهزینه داخلی و خارجی، جشن‌ها و مهمانی‌های اشرافی و مانند آن، صرف نظر کرده و برای کمک به نیازمندان، قدم موثری برداشته‌اند؟!

آری، ژست مردمی بودن و پز دردمندی کار آسانی است، ولی در عمل، عرصه سخت است و فرار بهتر از قرار. صد البته که موج سواری بر جنجال رسانه‌ها، بی‌هزینه و در عین حال پر سر و صداست و قهراً می‌توان خود را از این منظر مردمی جلوه نمود و محبوبیت بیشتری کسب کرد.

و باید به این هنرمندان محترم یادآوری کرد که هزینه افطاری‌های رئیس جمهور توسط سازمان‌های مردم‌نهاد تأمین می‌شود و نه بودجه دولتی. حال اعتراض شما دقیقا به چیست؟

◀️ برگرفته از نوشته علیرضا بروجردی و چندتن از هنرمندان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: