ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۱۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۹

امام حزبی فکر نمی‌کرد

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تاکید بر اینکه تفکر و اندیشه امام برای ما مهم است، گفت: امام هیچ زمان حزبی فکر نمی‌کرد، امام به راه اسلام معتقد بود و هر کسی که در راه اسلام حرکت می‌کرد امام از آن استفاده می‌کرد.

تدبیر24»حسن نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر اینکه ما باید راه امام (ره) و اندیشه امام را ادامه دهیم، در خصوص عواملی که موجب شده بود شخصیت امام به عنوان شخصیتی کاریزماتیک جلوه کند، گفت: از جمله مواردی که موجب شده بود شخصیت امام شخصیتی کاریزماتیک نشان داده شود، عمق شجاعت ایشان بود. از همان ابتدا حضرت امام فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. شجاعت امام یعنی همان شخصیت کاریزماتیک ایشان.

وی افزود: صراحت لهجه امام از مسائل خاص بود، صراحت لهجه ایشان نسبت به دوستان‌شان مانند آیت‌الله منتظری و یا صراحت لهجه در برخورد با منافقین،‌ بنی‌صدر، ملی‌گرایان و با همه وجود داشت و در این باره تعارفی نداشتند. امام به مر و شرع اسلام معتقد بود. از اول فرمودند ما به جمهوری اسلامی رای می‌دهیم نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر و یا اینکه در جمهوری اسلامی سیاست‌های شرقی، غربی و سیاست‌های تفکر غربی وجود ندارد.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ادامه داد: امام هیچ زمان حزبی فکر نمی‌کرد، امام به راه اسلام معتقد بود و هر کسی که در راه اسلام حرکت می‌کرد امام از آن استفاده می‌کرد. نظامی، پاسدار، روحانی و یا غیرروحانی، امام برای هر شخصیتی موضع خاصی داشت. در خصوص شهید عراقی می‌فرمایند یک تنه 20 مرد بود. وی در خصوص شهید بهشتی می‌فرمودند ایشان یک ملت بود.

وی ادامه داد: امام با متخلف تعارف نداشت ولو فرزندش باشد. به احمد آقا اجازه ندادند در مسائل سیاسی ورود کنند، همچنین بر دفتر خودشان کنترل خاصی داشتند. از جمله مسائل دیگری که شخصیت امام را شخصیتی کاریزماتیک جلوه می‌داد، فتواهای منحصر به فرد ایشان بود. قبل از انقلاب که جنگ بین شیعه و سنی بود خیلی از علما متوجه تعامل بین شیعه و سنی نبودند، ایشان فرمودند یک سال از وجوهات را به فلسطینی‌ها کمک کنید.

نوروزی خاطرنشان کرد: امام در طول مدت طلبگی تا رحلت خود یک بار حرف اختلاف‌برانگیزی بین شیعه و سنی را مطرح نکردند. امام با اندیشه امپریالیسم و سوسیالیسم جنگیدند. نماینده‌ای به اتحادیه شوروی فرستادند و همچنین به آمریکا هم حرف‌شان را زدند. امام فقط به حکومت اسلامی معتقد بودند، ما باید راه ایشان را ادامه دهیم.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با تاکید بر اینکه امروز شخصیت، تفکر، اندیشه و راه امام برای ما مهم است، گفت: اگر بیت و فرزندان امام این راه را ادامه دهند برای ما محترم هستند ولی برای مثال اگر کسی از بیت امام بگوید امام رفت و فکر او هم با خودش رفت و باید با آمریکا ارتباط برقرار کنیم البته این‌چنین نگفتند و این را به عنوان مثال می‌گویم، در این صورت ما این موضع را قبول نداریم. ما اگر به امیرالمومنین معتقدیم به ایشان به عنوان شخصیت الهی معتقدیم، اینکه محمد حنفیه چه می‌کرد بحث دیگری است. اگر به امام دهم معتقدیم اینکه جعفر کذاب چکاره است ولو بیت امام معصوم هم باشد ما به او کاری نداریم. تفکر و اندیشه امام برای ما مهم است.

برچسب ها: تدبیر24 امام
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: