ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۱۱۰۱۸۱
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۹

تولید خودرو ممکن است دچار مشکل شود

رییس سابق انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو گفت: اگر روند تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به قطعه‌سازان تسهیل و تسریع نشود در چند ماه آینده در تولید قطعه و در نتیجه خودرو دچار مشکل خواهیم شد.

تدبیر24»رضا رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: روند اداری تخصیص ارز به قطعه‌سازان در جریان است اما پرداخت آن به خوبی عملیاتی نمی‌شود و تخصیص ارز روان نیست.

وی با بیان اینکه تاکنون تعداد کمی از قطعه‌سازان موفق به دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی شده‌اند، خاطرنشان کرد: اگرچه فعلا انبار قطعه‌سازان موجودی دارد و چندان روی تولید تاثیر نگذاشته است اما اگر مشکلات تامین ارز برطرف نشود در چند ماه آینده دچار مشکل خواهیم شد.

رییس سابق انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو ادامه داد: در این شرایط امیدواریم دولت تمهیداتی اندیشیده و فرایند تخصیص ارز به قطعه‌سازان و دیگر واحدهای تولیدی را سرعت دهد.

وی تصریح کرد: اما اگر روند تخصیص ارز به قطعه‌سازان و همچنین خودروسازان طبق روال فعلی، همچنان کند پیش برود این شرکتها در چند ماه آینده دچار مشکل خواهند شد.

به گزارش ایسنا، پیش از این نیز رییس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی اظهار کرده بود: بخش خصوصی همواره درخواست تک ‌نرخی کردن ارز با قیمت بازار را داشت، اما اتفاقی که هم‌اکنون افتاده این است که قیمت تعیین شده برای ارز تک نرخی، پایین‌تر از نرخ بازار است و به همین دلیل فشار برای دریافت آن از سوی تمام واردکنندگان زیاد شده و دولت از پس این همه تقاضا بر نمی‌آید.

محمدرضا نجفی‌منش پیشنهاد کرده بود که در این شرایط راهکار ما این است که دولت ارز حاصل از صادرات نفت و پتروشیمی را به همان قیمت ۴۲۰۰ تومان تنها به کالاهای اساسی و تامین مواد اولیه واحدهای تولیدی اختصاص دهد و بقیه کالاها با نرخ ارز توافقی بازار وارد شوند.

برچسب ها: تدبیر24 خودرو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: