اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۱۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۳

اعلام آمادگی قزاقستان برای میزبانی مجدد مذاکرات ایران و 1+5

دفتر مطبوعاتی رییس‌جمهور قزاقستان اعلام کرد که قزاقستان برای میزبانی دور دیگری از مذاکرات میان اعضای گروه موسوم به 1+5 و ایران درباره برنامه هسته یی اعلام آمادگی کرده است.
خبرگزاری ترند با اعلام این خبر افزود: این اظهارات در دیدار نورسلطان نظربایف، رییس‌جمهور قزاقستان با حسن روحانی، رییس‌جمهور جدید ایران در روز یک‌شنبه مطرح شد.

در این دیدار دو طرف درباره حل مساله مربوط به برنامه هسته‌یی ایران مذاکره کردند و نظربایف گفت که قزاقستان آماده است در این روند مشارکت فعالی داشته باشد.

بنا بر این گزارش، نظربایف و روحانی هم‌چنین درباره دورنماهای همکاری دوجانبه در طیف گسترده‌ای از حوزه‌ها مذاکره کردند. آن‌ها به ویژه بر لزوم گسترش استفاده از پتانسیل ترانزیت و حمل ونقل میان دو کشور تاکید کردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: