ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۴۸۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۵

صحبت تند درباره کره شمالی ممنوع

براساس اعلام منابع آگاه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا با وجود آنکه تا چند ماه پیش جنگ لفظی شدیدی با رهبر کره شمالی به راه انداخته بود با توجه به فرا رسیدن موعد دیدارش با رهبر کره شمالی به مقام‌های دولت خود از جمله مایک پنس اخطار داده که هیچ صحبت تحریک‌آمیز و تندی را درمورد کره شمالی نکنند.
تدبیر24»ترامپ تا چند ماه پیش از جمله در ماه سپتامبر جنگ لفظی شدیدی با کیم جونگ اون،‌ رهبر کره شمالی داشت که به عنوان مثال در سخنرانی‌اش در مجمع عمومی سازمان ملل به کیم جونگ اون "مردک موشکی" گفته بود.

با این حال روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش کرده که رئیس‌جمهور آمریکا زمانی که مایک پامپئو، وزیر امور خارجه جدید دولتش و مدیر سابق سازمان سیا قصد داشت در یکشنبه‌ای که عید پاک مسیحیان بود، آماده سفر به کره شمالی شود، اخطار داده بود که لحن صحبت‌هایش را در این سفر تغییر دهد.

مقام‌های دولت ترامپ به این نشریه گفتند که رئیس‌جمهور آمریکا با طرح این درخواست برای خویشتن داری نشان داده به یکباره موجب شگفتی مشاوران ارشدش شد.

آنها گفتند که ترامپ مشخصا به جان بولتون، مشاور امنیت ملی و مایک پنس، معاونش گفته که لحن صحبت‌هایشان را درباره کره شمالی تلطیف کنند.

یک منبع آگاه که در زمان طرح این سخنان ترامپ در محل حضور داشته به وال‌استریت ژورنال گفت: ترامپ خطاب به معاونش گفت "مایک گرفتی چی گفتم؟" "هیچ گونه صحبت احمقانه‌ای از هیچکسی در دولت نباید مطرح شود".

ترامپ همچین به پامپئو نیز گفت: دولت آمریکا قرار نیست سیاستش را تغییر دهد بلکه صرفا می‌خواهد به کره شمالی فضا و فرصتی برای مذاکره بدهد.

یک دستیار کاخ سفید گفت: رئیس‌جمهور آمریکا به طور کلی "توقع‌های غیر واقع‌بینانه" دارد.

این دستیار گفت: من آن را یک نوع تعریف کردن تلقی می‌کنم.

همچنین گزارش شده که رئیس‌جمهور آمریکا تاکتیک‌های دیگری نیز استفاده می‌کند از جمله آنکه به گفته یک مقام دولتش هرگز دستوری را بدون ضرب‌الاجل نمی‌دهد.

همچنین ترامپ در زمان‌هایی فضای مذاکراتش را شخصی کرده و پروتکل‌های دیپلماتیک را زیر پا می‌گذارد.

به عنوان مثال ترامپ در آوریل ۲۰۱۷ هنگامی که با شی جینپینگ، رئیس‌جمهور چین در مارالاگو دیدار کرد به یکباره درخواست یک نشست رودرروی فوری با رئیس‌جمهور چین را مطرح کرد.

براساس گزارش‌ها او خطاب به شی جینپینگ گفت: آیا یک دقیقه وقت داری و سپس او را از هیات رسمی چین بیرون کشیده و به محوطه اطراف رفت تا با او صحبت کند و این باعث ناراحتی هیات چینی به خاطر نقض پروتکل شد.

برچسب ها: تدبیر24 کره شمالی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: