ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 16
کد خبر: ۱۱۰۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۲

در ماه رمضان هندوانه بخورید

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا گفت: بهتر است میوه و آۤبمیوه طبیعی در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار تا سحر مصرف شود.

تدبیر24»«مریم اسدی» در گفت‌وگو با ایسنا، به راه‌های مقابله با تشنگی در هنگام روزه‌داری اشاره و اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی روزه‌داران به‌ویژه در فصول گرم سال بروز تشنگی در طول روز است.

وی با بیان این‌که کم کردن حجم غذای دریافتی در وعده سحری کمک‌کننده است، افزود: مصرف غذای زیاد برای جلوگیری از گرسنگی باعث تشنگی بیشتر در طول روز می‌شود.

اسدی محدود کردن نمک در این دوران را بسیار مهم و کمک‌کننده دانست و خاطرنشان کرد: دریافت اضافه نمک بدن را مجبور به واکنش کرده و برای دفع این مقدار مازاد نیاز، مقادیر قابل توجهی آب از بدن دفع می‌شود.

وی با بیان این‌که توصیه می‌شود به غیر از مقدار نمک اندکی که برای طبخ لازم است به غذا اضافه شود هیچ مقدار اضافه‌تری سر سفره به غذا اضافه نشود.

اسدی اضافه کرد: مصرف میوه نظیر هندوانه، طالبی، انواع آلو، انگور و سایر میوه‌های آب‌دار و نیز سبزیجاتی نظیر خیار، کاهو، گوجه و عرقیجات می‌تواند از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند. بهتر است میوه و آۤبمیوه طبیعی در فاصله افطار تا سحر و سبزی در هر دو وعده افطار تا سحر مصرف شود.

وی با بیان این‌که استفاده از غذاهای شیرین، پرچرب و پرپروتئین نیز سبب تشنگی در طول روز می‌شود، افزود: مصرف این مواد بویژه در سحری توصیه نمی‌شود.

اسدی با یادآوری این‌که از مصرف چای پررنگ، قهوه، نوشابه گازدار و ادویه‌جات در هنگام سحر خودداری شود، تصریح کرد: با مصرف این مواد دفع ادرار افزایش و باعث بروز تشنگی می‌شود.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت صومعه‌سرا یادآور شد: شربت‌های خاکشیر، سکنجبین با عرق نعنا و کاسنی، شربت عسل، آۤبلیمو، گلاب و آبمیوه طبیعی از نوشیدنی‌های مناسبی هستند که برای پیشگیری از عطش و تشنگی در هنگام روزه‌داری مناسب است و باید در فاصله افطار و به‌ویژه در هنگام سحری مصرف شود.

برچسب ها: تدبیر24 ماه رمضان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: