ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 16
کد خبر: ۱۱۰۵۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹
زیدان:

به خاطر نیمکت فرانسه رئال را ترک نکردم

سرمربی سابق رئال مادرید تاکید کرد که به خاطر رسیدن به نیمکت تیم ملی کشورش کهکشانی‌ها را ترک نکرد.
تدبیر24»زین الدین زیدان در دو سال و نیمی که هدایت رئال مادرید را بر عهده گرفت فراتر از انتظار ظاهر شد.

زیدان توانست با کهکشانی‌ها 9 جام به دست آورد. سه قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان اروپا زیدان را به یک رکورد فراموش نشدنی و شاید تکرار نشدنی با رئال مادرید رساند.

سرمربی سابق رئال مادرید یکی از گزینه‌های اصلی هدایت تیم‌ ‌ملی فوتبال فرانسه بعد از جام جهانی 2018 روسیه است. اما خود زیدان تاکید کرد که فعلا چنین هدفی در سر ندارد. او گفت‌:  به خاطر چشم داشتن به نیمکت تیم‌ ‌ملی فوتبال  فرانسه رئال مادرید را ترک نکردم. مهم‌ترین  چیز در شرایط کنونی حمایت از تیم دشان است. بسیار دوست دارم که فرانسه بار دیگر جام را بالای سر برد. من به حضور خود در رئال مادرید پایان دادم. یک مرحله دیگر از زندگی من تمام شد و فعلا از مرخصی خود لذت می‌برم و به حمایت کامل از تیم‌ ‌ملی کشورم می پردازم.

زیدان درباره قهرمانی با تیم‌ ‌ملی فوتبال فرانسه در جام جهانی 98 ، گفت‌:  هیچ وقت آن لحظات را فراموش نمی‌کنم. وقتی به آن روزها فکر می‌کنم  برقی چشمانم را در بر می‌گیرد. روزهای خاصی بود. همه خوشحال بودند. البته من چهره متفاوتی نسبت به الان داشتم و آن زمان مو داشتم. لحظات شیرین و فراموش نشدنی بود.

زیزو در پایان سخنان خود، گفت‌:  رویا پردازی من متوقف نمی‌شود. من 9 جام با رئال مادرید کسب کردم و تجربه زیادی با این تیم به دست آوردم. نمی‌دانم چه زمانی قرار است که دوباره به فوتبال برگردم. در حال‌ حاضر زمان استراحت و لذت بردن است.

برچسب ها: تدبیر24 فرانسه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: