ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۱۱۰۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۹

به آموزش و پرورش بودجه تزریق شود

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، ترغیب دانش آموزان به ادامه تحصیل در رشته‌های مهارتی طبق احکام برنامه ششم توسعه را نیازمند تغییر در دیدگاه سنتی به آموزش و تزریق بودجه دانست.
تدبیر24»کارن خانلری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره هدایت تحصیلی دانش آموزان طبق  برنامه ششم توسعه به سمت رشته‌های مهارتی، گفت: هدایت  تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته‌های مهارتی یکی از نکات کاربردی و راهبردی برنامه ششم توسعه است؛ طبق این راهبرد باید برنامه‌های آموزشی کشور را به سمت رشته‌های مهارتی سوق دهیم.

نماینده ارمنه شمال ایران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عملیاتی شدن هدایت تحصیلی دانش آموزان به سمت رشته‌های مهارتی نیازمند دگرگونی در دیدگاه‌های سنتی است؛ بنابراین برای عملیاتی کردن این مقوله باید اراده جدی شکل گیرد.

خانلری تصریح کرد: برای سوق دادن دانش آموزان به سمت رشته‌های مهارتی، تجهیزات مراکز فنی و حرفه‌ای می‌بایست مورد بررسی و سنجش قرار گیرد تا اگر برای ترغیب دانش آموزان به رشته های مهارتی نیازمند امکانات به‌روزتری هستیم، بودجه کافی در اختیار وزارت آموزش و پروش قرار بگیرد.

وی ادامه داد: پایه اساسی توسعه رشته‌های مهارتی در حوزه آموزش و پرورش تزریق بودجه است؛ بنابراین اگر برای عملیاتی کردن توسعه رشته‌های مهارتی در آموزش و پرورش با مشکل بودجه‌ای روبرو هستیم باید اعتبار لازم برای آن در نظر گرفته شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآورشد: سوق دادن دانش آموزان به سمت رشته‌های مهارتی در حد حرف نباشد؛ اگرچه تلاش‌هایی در این راستا صورت گرفته است اما برای عملیاتی شدن این مهم باید نظارت دقیق و جامع وجود داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: