ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 13
کد خبر: ۱۱۰۸۲۹
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴

یک دهه غفلت آموزش و پرورش از فرهنگیان

عضو کمیسیون آموزش مجلس، پرداختن به مسائل تربیتی در مدارس را "نابسامان" دانست و گفت: توجه‌ها صرفا به حوزه آموزشی معطوف شده است.
تدبیر24»اسدالله عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اینکه مشاور تربیتی بر خلاف مشاوره آموزشی در مدارس جدی گرفته نشده‌ و به همین دلیل تعدادشان بسیار محدود است، گفت: وجود مشاوران تربیتی و معاونان تربیتی در مدارس ضرروی است اما این مهم حداقل در یک دهه گذشته مورد بی‌توجهی قرار گرفته و حتی ساعات کاری و دریافتی این مربیان کمتر از دیگر معلمان است.

نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگرچه هدایت تحصیلی در مقطع متوسط اول از اهمیت بسیاری برخوردار است و این هدایت باید تا سال‌های بالاتر ادامه یابد اما با توجه به اهمیت ویژه‌ای که کنکور و قبولی در دانشگاه پیدا کرده مسئله تربیتی به حاشیه رفته است.

عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین با بیان اینکه نباید در شرایط فعلی جامعه که کودکان و نوجوانان با انواع آسیب‌ها رو به رو هستند، آن‌ها و خانواده‌های‌شان را به حال خودشان رها کرد، افزود: با وجود تغییرات و تحولات آموزشی، وضعیت پرداختن به مسائل تربیتی در مدارس همچنان نابسامان است و توجه‌ها صرفا در حوزه آموزشی معطوف شده است.

عباسی با تاکید بر اینکه "آموزش" و "پرورش" همچون کفه‌های یک ترازو هستند که باید در حالت تعادل قرار بگیرند، اضافه کرد: امید است با توجه به اتفاقات ناخوشایند اخیر رخ داده در مدارس، مسئولان توجه بیشتری به مسئله تربیتی و پرورشی در مدارس کنند و این مسئله را جدی بگیرند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تاکید کرد: اگرچه نقش مربی تربیتی در مدارس بر کسی پوشیده نیست اما آموزش و پرورش به طورکل متولی تعلیم و تربیت است و این امر صرفا به مربی تربیتی محدود نمی‌شود، بلکه تمام افراد و اجزاء در مدرسه باید در راستای تربیت دانش‌آموزان گام بردارند.
برچسب ها: تدبیر24 فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: