ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۸۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹

شیوه‌های جدید بازرسی در آموزش و پرورش

رئیس سازمان مدارس غیردولتی با اشاره به شیوه‌های جدید بازرسی از فعالیت این مدارس، گفت: از بازرسی سنتی که کنترل قیم‌مآبانه بر فعالیت مدارس داشت خارج شده‌ایم.
تدبیر24»مجتبی زینی‌وند در گردهمایی آموزشی ناظران میدانی مدارس غیردولتی، اظهار کرد: جایگاه ویژه آموزش و پرورش در پیشرفت جوامع باعث شده است تا توجه جدی به معلم و دانش‌آموز در اولویت باشد و برای تعالی آنها قوانین خاصی وضع کنند.

وی افزود: یکی از جلوه‌های مشارکت مردم در آموزش و پرورش شکل‌گیری مدارس غیردولتی است و بدون شک مشارکت مردم در این عرصه با فراز و نشیب، حب و بغض و اظهارات نسنجیده درباره فعالیت مؤسسان مدارس غیردولتی همراه بوده اما تمام این اظهار نظرات باعث بالندگی و رشد مؤسسان شده است.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: با دستور وزیر آموزش و پرورش حفظ و ارتبای جایگاه مشارکت مردم و تدوین قوانین نظام‌مند برای نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف جلب رضایت مخاطبان و افزایش کمی و کیفی مدارس مدنظر است و اصلاح روش‌ها بدون نظارت و بازرسی جدی ممکن نیست.

زینی‌وند ادامه داد: افزایش کیفیت در گرو نظارت جدی در تمام برنامه‌هاست و در سیاست‌های راهبردی دستورالعمل نظارت جامع که در قالب نرم‌افزار به استان‌ها ابلاغ شده است 4 سطح ارزیابی مؤسس، ارزیابی مناطق، ارزیابی استان و ارزیابی نهایی مدنظر است و به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که در طول سال تحصیلی مدرسه مورد بررسی مدیر قرار گرفته و بازرسان سازمان مدارس غیردولتی حداقل یک بار از تمام مدارس بازدید داشته باشند.

وی مطرح کرد: هدف نظارت مدیریت، کنترل، هدایت و انجام اصلاحات در برنامه‌هاست و سطح نظارت در مناطق به 4 سطح وزارت توسط ناظران مناطق، ناظران استانی، ناظران مقیم و سازمان مدارس غیردولتی تعیین شده است. البته تلاش کرده‌ایم تا از روش بازرسی سنتی که کنترل قیم‌مآبانه در برنامه‌ها و فعالیت‌های مدارس داشت، خارج شده و از بازرسی جدید استفاده کنیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی ادامه داد: در بازرسی جدید ناظران به کمک مدارس غیردولتی می‌آیند تا اعتقاد به قانون و قانون گرایی در مدارس پررنگ شود. به تناسب تعداد مدارس در استان‌ها ناظر مقیم تعریف کرده‌ایم و انتخاب ناظر با مدیرکل آموزش و پرورش استان است و اگر او متوجه خطایی در مدرسه شود مدیرکل منطقه، استان و رئیس سازمان مدارس غیردولتی امکان رویت گزارش او را دارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: