ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۸۸۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۰
با موافقت شورای تأمین استان تهران

خانواده‌ها می‌توانند «ایران - اسپانیا» را در ورزشگاه آزادی ببینند

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از موافقت شورای تأمین استان تهران با پخش بازی فوتبال ایران و اسپانیا - در چاچوب مرحله گروهی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه - در ورزشگاه آزادی با حضور خانواده‌ها خبر داد.
تدبیر24»طیبه سیاوشی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شورای تأمین استان تهران ساعتی پیش مجوز پخش مسابقه فوتبال ایران و اسپانیا در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی و با حضور خانواده‌ها را صادر کرد و بلیت این بازی تا ساعاتی دیگر در سایت سینماتیکت قابل دسترسی است و امکان خرید حضوری آن نیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه "این مجوز برای پخش این مسابقه فوتبال در استادیوم تختی نیز صادر شده است"، اظهار کرد: امیدواریم با رعایت ضوابط و مقررات از سوی تماشاگران، امکان پخش مسابقه فوتبال ایران و پرتغال در این استادیوم نیز فراهم شود و این مقدمه‌ای برای حضور خانواده‌ها در استادیوم آزادی برای تماشای مسابقات زنده فوتبال باشد.

برچسب ها: تدبیر24 اسپانیا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: