ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۹۱۱
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸

دزیافتی فرهنگیان نسبت به بقیه کارمندان

وزیر آموزش‌وپرورش به این مطلب اشاره کرد که هنوز هیچ وزارتخانه‌ای پاداش پایان خدمت کارکنان خود را پرداخت نکرده است و گفت که پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی سال ۹۶ را در سه مرحله تسویه می‌کنیم.

تدبیر24»وزیر آموزش‌وپرورش به این مطلب اشاره کرد که هنوز هیچ وزارتخانه‌ای پاداش پایان خدمت کارکنان خود را پرداخت نکرده است و گفت که پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی سال ۹۶ را در سه مرحله تسویه می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش به این مطلب اشاره کرد که هیچ وزارتخانه‌ای پاداش پایان خدمت۹۶کارکنان خود را پرداخت نکرده است و گفت: پاداش فرهنگیان بازنشسته تا شهریورماه در سه قسط پرداخت می‌شود که واریز قسط اول از۱۰روز آینده آغاز می‌شود.

او در ادامه گفت: ۶ نفر از معلمان بازنشسته به نمایندگی از بازنشستگان فرهنگی به دفترم آمدند و به آن‌ها توضیح دادم که هیچ وزارتخانه‌ای پاداش ۹۶ کارکنان خود را پرداخت نکرده است البته در این مورد منظور شرکت‌ها نیست و اولین وزارتخانه‌ای که بنا بر تأکید دولت، پاداش پایان خدمتشان پرداخت می‌شود، آموزش‌وپرورش است و تأکید می‌کنم در عدم پرداخت پاداش پایان خدمت منظورم وزارتخانه‌ها است و ممکن است فردی همسرش یا اقوامش در بانک یا شرکت‌های دولتی باشد که رویه آن‌ها متفاوت است.

بطحایی ادامه داد: پاداش پایان خدمت معلمان نسبت به بقیه کارمندان تا حدودی پایین‌تر است و ممکن است کارمندی در یک وزارتخانه‌ای ۱۵۰ میلیون تومان پاداش بگیرد ولی معلمی داریم که ۷۰، ۸۰ میلیون تومان پاداش دارد.

وی به این مطلب که پاداش پایان خدمت فرهنگیان تا شهریورماه پرداخت می‌شود اشاره کرد و گفت: نظرمان این بود حالا که این پاداش را تا شهریور پرداخت می‌کنیم، به ترتیب اولویت به آن‌هایی که زودتر بازنشسته شدند، صد درصد پرداخت شود اما خود نمایندگان معلمان بازنشسته گفتند که سه قسط کنید ولی به همه سه قسط پرداخت شود.

برچسب ها: تدبیر24 فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: