ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۱۱۰۹۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۷

قدم‌های مفید برای بالا رفتن حقوق فرهنگیان

نائب رئیس کمیسیون آموزش خواستار آن شد که دیوان عدالت اداری با وزارت آمورزش و پرورش برای پرداخت حق عائله‌مندی به معلمان مجرد زن کمال همکاری را داشته باشد.
تدبیر24»قاسم احمدی لاشکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درخصوص حذف پرداخت حق عائله‌مندی به معلمان مجرد زن توسط دیوان عدالت اداری گفت: حرف آموزش‌وپرورش این است که تنها هزینه عائله‌مندی فرهنگیان مجرد زن حذف شده و حقوق آنها قطع نشده است و از طرف دیگر به دلیل اینکه این ملبغ از قبل پرداخت می‌شد، بی‌انصافی است که اکنون قطع شود زیرا بسیاری از آنها روی این مبلغ برنامه‌ریزی کرده‌اند.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از بانوان مجرد را نباید سر این مسئله تحت‌ فشار قرار داد زیرا رقم‌های پرداختی تحت عنوان حق‌ عائله‌مندی، رقم بالایی نیست و حتی تعداد بانوان فرهنگی مجرد نیز زیاد نیست؛ لذا باید به آنها پرداخت شود و چون از قبل نیز پرداخت  می‌شد، نباید معلمان مجرد زن را بابت این موضوع تحت فشار قرار داد.

وی ادامه داد: برخی از بانوان فرهنگی مجرد، مسئولیت سرپرستی از پدر و مادر ناتوان خود را دارند و حتی برخی نیز در خانه سرپرستی خواهر یا برادر معلول خود را دارند؛ لذا نباید این حق را از آنها گرفت و برای آنها دردسر ایجاد کرد.

این نماینده مجلس در دوره دهم تصریح کرد: اعضای کمیسیون آموزش به این مسئله دقت‌نظر دارند و برای آنها به طور قطع فکری خواهند کرد؛ باید جهت تسهیل امور فرهنگیان و بالا رفتن حقوق آنها قدم‌های مفید برداشت و با وجود مشکلات زیادی که این قشر زحمتکش دست و پنجه نرم می‌کنند از حقوقشان کم نکرد بلکه هر ساله باید افزایش حقوق نصیب آنها شود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این امیدواری وجود دارد که دیوان عدالت اداری به تناسب شرایط بانوان فرهنگی مجرد برای این موضوع کمال همکاری را با وزارت آمورزش و پرورش داشته باشد و رأی خود را به پرداخت حق عائله‌مندی به آنها بازگرداند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: