ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹

پس از دیدار با یک مسئول صهیونیستی

دانشجویان قطری خواستار اخراج رئیس دانشگاه قطر شدند
پس از انتشار فیلمی که نشان می‌داد رئیس دانشگاه قطر با یک مسئول صهیونیستی دیدار داشته، دانشجویان قطری خواستار اخراج وی شدند.

به گزارش تدبیر24  یک استاد دانشگاه قطر که به دلایل امنیتی خواست نامش فاش نشود، با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: دانشجویان دانشگاه قطر طی روزهای اخیر فیلمی را میان خود رد و بدل می‌کنند که در آن «شیخه مسند»، رئیس دانشگاه قطر در جریان مراسمی که در یکی از دانشگاه‌های کانادا با حضور «ریوکا کارمی»، رئیس دانشگاه «بن گوریون» اسرائیل برگزار شده بود، حضور دارد و هر یک از آنها؛ یعنی شیخه مسند و ریوکا کارمی با وجود اطلاع از حضور طرف مقابل در مراسم در مقابل حضار سخنرانی می‌کنند.
این درحالی است که گفته شده است، در 4 اکتبر سال 2013 نیز دیداری میان یک استاد دانشگاه زن قطری و همتای اسرائیلی وی در جریان مراسمی در دانشگاه «دلهاوزی» کانادا صورت گرفته بود که برای بزرگداشت انتخاب «ریچارد فلوریزون» به عنوان رئیس این دانشگاه برگزار شده بود.
در جریان این مراسم، مدرک دکترای افتخاری به 8 نفر از شخصیت‌های آکادمیکی که در مراسم حضور داشتند، اعطا شد که شیخه مسند و ریوکا کارمی از جمله آنها بودند. پس از آن نیز جلسه‌ای به منظور بررسی آینده دانشگاه‌ها در جهان برگزار شد که در جریان آن شیخه مسند به تشریح موانع و مخالفت‌های جامعه با اقدامات و تلاش‌هایش در عرصه دانشگاهی پرداخت.
وی افزود: مسند در سخنان خود از قطری‌ها به عنوان ملتی یاد کرد که خواهان «تحقق دستاوردها بدون سعی و تلاش پیگیر» هستند و این مساله باعث خشم و ناراحتی بسیاری از دانشجویانی شد که این فیلم مذکور در اختیار آنها قرار گرفته بود.
رئیس دانشگاه قطر در ادامه در این جلسه تصریح کرده است که «دانشجویان رشته‌های علوم انسانی و اجتماعی در دانشگاه قطر، تنبل و سنت‌گرا هستند و در حالی که سر جای خود نشسته‌اند، انتظار دارند فرصت‌ها در مقابل آنها قرار گیرند».
وی در این فیلم همچنین از علاقه قطری‌ها به استفاده از منابع سرشار کشور بدون هیچ سعودی و تلاش انتقاد کرده بود.
شیخه مسند همچنین خاطر نشان کرده بود که زنان قطری با وجود باز بودن تمامی درب‌ها به روی آنها، دست به هیچ اقدام قابل توجه و ذکری نمی‌زنند.
به دنبال این سخنرانی شیخه مسند، دانشجویان دانشگاه قطر با ارسال نامه‌ای به شیخ «تمیم بن خلیفه آل ثانی»، امیر قطر خواستار برکناری وی از ریاست دانشگاه شده و تاکید کردند که مخالف هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی و هرگونه تلاش برای عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها به ویژه در عرصه دانشگاهی هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: