آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 07
کد خبر: ۱۱۱۱۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۸

وضعیت نگران کننده در آموزش و پرورش

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه وضعیت کمبود نیروی انسانی را در تهران نگران‌کننده می‌دانیم، گفت: برای استقرار پایه دوازدهم به ۱۵۰۰ دبیر نیاز داریم.

تدبیر24»عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص کمبود نیروی انسانی آموزش و پرورش تهران اظهار کرد: وضعیت نیروی انسانی را نگران‌کننده می‌دانیم.

وی، دلیل عدم وضعیت خوب در بحث نیروی انسانی را استقرار پایه دوازدهم و تعداد بالای بازنشستگی فرهنگیان تهرانی اعلام کرد و افزود: راهکارهایی را پیش‌بینی کردیم که بتوانیم این کمبود نیرو را جبران کنیم که می‌توان به جذب نیرو از طریق آزمون استخدامی، نقل و انتقالات به تهران، استفاده از حق‌التدریس معلمان و خرید خدمات اشاره کرد.

باقری با تأکید بر اینکه تمام مناطق آموزش و پرورش مأمور شدند که راهکارهایی برای کمبود نیرو ارائه دهند، گفت: امسال 4500 تا 4600 نفر از فرهنگیان شهر تهران شرایط بازنشستگی را دارند که حداقل 3500 نفر بازنشسته می‌شوند و باید برای جایگزین این تعداد برنامه‌ریزی کنیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: برای استقرار پایه دوازدهم نیز در سال تحصیلی جدید به حداقل 1500 نفر نیاز داریم.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: