اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۱۱۱۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷
نوبخت:

دولت عامل بی ثباتی نیست

سخنگوی دولت با یادآوری اینکه دولت تلاش کرد که پول ملی را تقویت کند، تصریح کرد :دولت قصوری نداشته است و عامل بی ثباتی نیست.
تدبیر24»محمدباقر نوبخت در ابتدای نشست خبری سخنگوی دولت که با حضور  سخنگوی دولت با حضور  وزیر اقتصاد و وزیر نیرو برگزار شد،گفت: عرق و حمیت تیم ملی فوتبال قابل تقدیر و  تقدیس است، باید از ایرانیان داخل و خارج از کشور برای حمایت از تیم ملی تشکر کرد.
وی افزود: درست است به مرحله بعد راه نیافتیم، اما بازی هوشمندانه و تدافعی داشتیم، این بازی موجب سربلندی تیم ما بود.
وی در ادامه  با تاکید بر اینکه دولت تلاش کرد که پول ملی را تقویت کند، تصریح کرد :تا سال قبل دولت مسیر درستی رفت، رشد اقتصادی مثبت بود، پول ملی تقویت شد و روندها رو به بهبود رفت.

نوبخت یادآورشد: ما باید چه کار کنیم؟ دولت قصوری نداشته است و عامل بی ثباتی نیست، این اتفاقات از زیاده خواهی رئیس جمهور امریکاست، ما برای تقویت پول ملی باید مقاومت کنیم

سخنگوی دولت همچنین اعلام کرد: تا 3خرداد، بیش از 11 میلیارد دلار با  نرخ 4200 و 3800 تومان پرداخت شد.

وی با بیان اینکه 60 در صد درآمدهایمان نسبت به سه ماه اول سال قبل بیشتر شده است، خاطرنشان کرد: 74درصد درآمدهای نفتی بیشتر شده است.
وی افزود: بودجه عمرانی 1100 درصد بیشتر شده است،  این آمار نشان می دهد اقتصاد ما اشکال ندارد ، دولت برای شرایط بدبینانه هم برنامه دارد ، ولی دولت بدون کمک مردم موفق نمی شود.

سخنگوی دولت با دعوت از مردم  برای اینکه ارز خود را به بازار وارد کنند، تاکید کرد  مردم باید کمک کنند.

برچسب ها: تدبیر24 دولت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: