اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۱۱۱۲۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۳

گوگل تقلب کردن را سخت می‌کند

گوگل سیستمی طراحی کرده است که کار دانش‌آموزان را برای تقلب در جلسات امتحان بسیار سخت می‌کند.
تدبیر24»گوگل چندین ویژگی جدید برای محصول Google Classroom خود معرفی کرده است، از جمله راه‌های جدید برای والدین و معلمان برای جلوگیری از دسترسی به برنامه‌ها و مرورگرها در زمانی است که دانش‌آموزان باید در خواب باشند یا تمرکز خود را بر تکالیف خود و کارهای آموزشی بگذارند.

این سیستم توانایی تعیین و طراحی آزمون‌ها و قفل کردن آنها را دارد، به طوری که دانش‌آموزان نمی‌توانند در حالی که امتحان به صورت الکترونیکی در حال برگزاری است به صفحه دیگری مراجعه کنند.

اکنون، از طریق طراحی آزمون‌ها، معلمان می‌توانند دانش آموزان را در برگه امتحان قفل کنند و امکان جستجو در اینترنت یا جستجوی پاسخ در هر جای دیگر را از آنها بگیرند.

یکی دیگر از ویژگی‌های جدید، به والدین امکان کنترل بیشتری روی دستگاه‌هایی که احتمالا به تحصیل بچه‌ها آسیب می‌زند، می‌دهد که توسط آن می‌توانند ساعت خواب فرزندشان را تنظیم کنند. به صورتی که پس از ساعت مقرر دیگر امکان فعالیت با دستگاه مورد نظر برای کودک فراهم نباشد.

در این ویژگی، کودکان از دسترسی به برخی از امکانات مانند برخی برنامه‌ها و محتواها محدود می‌شوند.

معلمان همچنین می‌توانند موضوع‌ها را سازماندهی کنند و دانش‌آموزان را توسط این سیستم گروه‌بندی کنند. علاوه بر این، این سیستم به مربیان اجازه می‌دهد به راحتی با دانش‌آموزان خود و والدین‌شان ارتباط برقرار کنند.

معلمان بعلاوه می‌توانند از ابزار اندازه‌گیری جدید در Google Earth برای محاسبه فاصله دانش‌آموزان با مرکز آموزشی استفاده کنند.

برچسب ها: تدبیر24 گوگل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: