آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۱۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴

جزییات پرداخت مطالبات فرهنگیان در تیرماه

الهیار ترکمن روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: وزارت آموزش و پرورش درخواست پرداخت بخشی از این مطالبه ها در تیرماه جاری را داده است و این موضوع منافاتی با پرداخت های ماهانه ندارد.
تدبیر24»وی با اشاره به اینکه پاداش سال ۱۳۹۶ بازنشستگان فرهنگی حدود ۳۷ هزار میلیارد ریال است، ادامه داد: پاداش خدمت بازنشستگان در سال جاری نیز حدود ۵۰ میلیارد ریال برآورد می شود.
ترکمن با بیان اینکه کل مطالبه های آموزش و پرورش به شکل های مختلفی احصا و تایید می شود، اضافه کرد: طبق گمانه زنی ها این مطالبه ها حدود ۲۲۰ هزار میلیارد ریال است.
وی با اشاره به اینکه ارقام ارائه شده به عنوان معوقات وزارت آموزش و پرورش گمانه زنی است و تا از مبادی قانونی تایید نشود نمی توان مبلغ قطعی اعلام کرد، اضافه کرد: یکسری از معوقه ها متعلق به سال ۱۳۹۵ و قبل از آن است که به استناد ماده یک قانون رفع موانع تولید باید این معوقه ها در سامانه بدهی های دولت ثبت و در جلساتی با وزارت دارایی این موارد با ارائه مدارک مستند تایید شود.
وی ادامه داد: بخشی از مطالبه ها نیز مربوط به سال ۱۳۹۶ است و قانون برنامه ششم در این زمینه حکم می کند و نحوه اجرای قانون بر اساس آن تعیین تکلیف می شود.
ترکمن گفت: بخشی از مطالبه های آموزش و پرورش نیز به پاداش خدمت بازنشسته ها که ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است، مربوط می شود و تمامی آنها مطالبه جاری نیست.
وی با بیان اینکه این نهاد در سال ۱۳۹۶ با کسری بودجه ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی مواجه بود، گفت: ۶ هزار میلیارد ریال از این مطالبه ها پرداخت شد.
وی با اشاره به تکالیف قانونی وزارت آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه از سال ۱۳۹۶ مکلف به اجرای قوانین برنامه ششم توسعه بوده و پیش بینی شده تا ۳۰ هزار میلیارد ریال برای رتبه بندی فرهنگیان و اجرای قوانین برنامه ششم نیاز باشد که منوط به تایید نهایی قانون است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: