آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۱۵۱۹
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱
قاسمی:

سیاست‌های آمریکا زمینه شکل‌گیری و گسترش شبکه‌های قاچاق انسان را فراهم کرده است

سخنگوی وزارت خارجه گفت: سیاست‌های مداخله‌جویانه و بی‌ثبات کننده آمریکا در سطح جهان به ویژه در غرب آسیا و آفریقا زمینه شکل‌گیری و گسترش شبکه‌های تبهکار سازمان یافته قاچاق انسان را فراهم کرده است.
تدبیر24»بهرام قاسمی در واکنش به گزارش سالیانه وزارت امور خارجه آمریکا با موضوع قاچاق انسان که در بخشی از آن اتهاماتی را متوجه کشورمان کرده است، گفت: این گزارش مغرضانه، جانبدارانه و سیاسی را که با استفاده از منابع و اطلاعات نامعتبر اتهاماتی بی اساس و غیرواقعی در موضوع قاچاق انسان به کشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران وارد کرده است را مردود میدانیم.

قاسمی افزود: دولت آمریکا تلاش دارد تا از طریق این اقدامات، افکار عمومی جهان را از سیاست های مداخله جویانه و بی ثبات کننده خود که به صورت جدی در سطح جهان به ویژه در غرب آسیا و آفریقا زمینه شکل گیری و گسترش شبکههای تبهکار سازمان یافته قاچاق انسان را فراهم کرده، منحرف نماید.

وی با اشاره به نگرانیهای فزاینده جامعه بینالمللی در موضوع قاچاق انسان به ویژه در ارتباط با قاچاق زنان و کودکان، اظهار داشت: اقدامهای یکجانبه، از جمله رتبهبندی کشورها در موضوع جرایم سازمان یافته مانند قاچاق انسان و تهیه گزارش‌های یک‌سویه و مغرضانه علیه کشورهای مستقل نه تنها با مقررات و موازین حقوق بینالملل در تعارض است، بلکه تلاشها و همکاریهای بین المللی دولتها را در مبارزه با این جرایم تضعیف میکند و از این جهت دولت آمریکا باید پاسخگوی اقدامهای خود باشد.
برچسب ها: تدبیر24 قاسمی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: