آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۱۱۵۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰
فرماندار:

آب خرمشهر شیرین شده است

فرماندار خرمشهر گفت: در حال حاضر وضعیت شهر آرام است و آب آشامیدنی شهر نیز شیرین شده است.

تدبیر24»ولی‌الله حیاتی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت شهر و اعتراضات نسبت به شوری آب در این شهرستان، اظهار کرد: وضعیت شهر آرام است و نیروهای امنیتی شرایط را کنترل کرده‌اند.

وی درباره شوری آب در این شهرستان، گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر آب آشامیدنی شهرستان شیرین شده است و مشکلی ندارد.

برچسب ها: تدبیر24 خرمشهر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: