ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۱۱۱۵۵۳
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۸

پرداخت مطالبات فرهنگیان

از تخصیص ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان و تسویه حساب تا پایان شهریور خبر داد.

تدبیر24»مهرداد خان‌ماکو مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش از نهایی شدن جدول پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۳۹۶ خبر داد.
وی با اشاره به پیگیری­‌های انجام شده و تعهد سازمان برنامه و بودجه برای تسویه کامل پاداش پایان خدمت بازنشستگان تا پایان شهریور ماه سال جاری گفت: پیش­‌بینی و تحقق آن در اعتبارات تخصیص یافته سه‌ماهه دوم سال جاری نهایی شده است.

خان‌ماکو در خصوص پرداخت قسط اول پاداش پایان خدمت فرهنگیان اظهار کرد: مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان در تخصیص تیرماه وزارت آموزش و پرورش پیش‌بینی شده که به‌زودی به خزانه ابلاغ خواهد شد.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل دفتر برنامه و بودجه در مورد الگوی توزیع اعتبار بین بازنشستگان گفت: مبلغ دریافتی با فرمول یکسان بین همه بازنشستگان توزیع خواهد شد.

برچسب ها: تدبیر24 فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: