ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۱۱۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۳

حق نداریم فیلم بگیریم

تدبیر24»آساره کیانی - شاید تنها یک "وطن فروش"، بتواند اینطور زنان سرزمین مان را به جان هم بیاندازد؛
ما حق نداریم با دیگران با لحنی تحقیرآمیز صحبت کنیم(علی الخصوص که از ما بزرگتر هم باشد)؛
 همانطور که کسی حق ندارد به ما بگوید آستین یا پاچه ی شلوارمان را پایین بیاوریم، ما هم حق نداریم از عصبانیت دیگران با مانور بر اعتقادات آنها فیلم بگیریم!

این زن می تواند مادر یا خواهر یا خاله ی ما باشد! چطور به انجام این کارها راضی می شویم؟ و چطور خودمان را وسیله اجرای برنامه های نامردها و نازن های وطن فروش نمی بینیم در حالیکه هنوز نمی دانیم چه چیزی عاید خود آنها می شود.

مسئولان بالادستی بلد نیستند با مردمشان حرف بزنند؛ ما خودمان هم لال شده ایم؛ نمی توانیم با خواهر و مادر و دوست و هم جنسمان حرف بزنیم!

حق نداریم عصبانیت، خشم و نفرت را در جامعه ترویج دهیم؛ تا وقتی در این خاک  زندگی می کنیم خوب و بد مردمش را خوب و بد خودمان باید بدانیم.
خجالت دارد واقعا؛ این  یک زن معمولیست؛ گشت ارشاد نیست که بگوییم حقش هست که او هم حقش نیست؛ او هم ایرانیست و کسی از خارج برش نداشته بیاورد؛ ما هم حقمان نبوده و نیست.

حقوق شهروندی را مسئولان در حد اسم نگه نداشته اند؛ خودمان اینطور پست و نازلش کرده ایم.
 به عنوان یک روزنامه نگار ایرانی، به همه ی دختران و زنانی که خواسته ای دارند، عاجزانه، خو اهرانه، از ته قلب و دلسوزانه می گویم که این راهش نیست؛ و این ره به ترکستانی منتهی می شود بی بازگشت.
من این فیلم را تا آخر نمی توانم ببینم؛ گریه ام می گیرد و دلم می سوزد.
حرف بزنیم باهم؛ بدی را با بدی جواب ندهی هنر است و  راه حل صلح آمیز، منتج به نتیجه.
نکته اینکه؛  فیلم دست چه کسی می رسد تا مهر چهارشنبه های.... خودش را بزند روی آن و با زیرنویس بدهد به خورد چه کسانی؟ آیا قرار است در نهایت آن کسی که فیلم را دید بیاید به زنان ما کمک کند؟
  با زنان فرهیخته ی سرزمینمان حرف بزنید؛ آنها به شما خواهند گفت که،
نگذاریم عده ای غرور ملیمان را پایمال کنیم؛ از چادر یا بی چادری بودنمان حظ ببریم و نگذاریم آنهایی که لذت می برند از این درگیری ها، ما را سوژه کنند؛ سوژه ی چاپیدن های تاریخی شان.


پاورقی؛به آنها که می گویند این نقد جامعه است؛  این نقد نیست؛ فیلم بگیرید؛ دوربینتان اسلحه تان است؛ بیافتید به جان هم؛ همدیگر را کتک هم بزنید، همدیگر را بدرید؛ بفرستید برای من که من مُهر خودم را بزنم رویش و زیرنویس بگذارم  که شما زنانی که در ایران زندگی می کنید به اهدافتان برسید؟ که چه کسی به شما کمک کنه تا شما به اهدافتون برسید؟
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: