آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 November 25
کد خبر: ۱۱۱۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰

اختراع دستگاه ورزشی برای افزایش قدرت

معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی از ثبت اختراع دستگاه ورزشی و توانبخشی برای افزایش قدرت و توان عضلات ورزشکاران حرفه‌ای در رشته‌های فوتبال، والیبال، بسکتیال و وزنه‌برداری خبر داد.
تدبیر24»علی شریف‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به منظور تمرین دادن ورزشکاران و توانبخشی بیماران آسیب‌دیده از ناحیه عضله و مفصل با تمرکز بر تمرینات اکسنتریک، دستگاه ورزشی و توانبخشی تمرین دهنده ویژه انقباضات اکسنتریک ثبت اختراع شد. این دستگاه سبب افزایش قدرت و توان عضلات ورزشکاران حرفه‌ای و افراد آسیب‌دیده و کسانی که مشکلات ناهنجاریهای عضله و تاندون دارد، می‌شود. این دستگاه همچنین برای ایجاد یکسری انقباضات خاص در تمام تمرینات پایه قدرتی و سرعتی استفاده می‌شود. در حقیقت جزو تمرینات بدنسازی محسوب می‌شود. این دستگاه در حال حاضر در سازمان ثبت و اسناد کشور توسط پژوهشگاه علوم ورزشی ثبت اختراع شده است.

وی گفت: تمرینات اکسنتریک، تمرینات بااهمیت و مفیدی برای تقویت عضلات و بازتوانی عضلات و تاندون‌ها محسوب می‌شود. اجرای این تمرینات مستلزم تجهیزات و وسایل موردنیازی است تا بتوان این انقباضات اکسنتریک را برای عضلات فراهم و با برنامه‌ای صحیح آن را اجرا کرد.

معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی همچنین از اعزام دو دانشجوی دکترا برای اولین بار در گرایش‌های جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزشی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی به خارج از کشور خبر داد و گفت: امسال طی فراخوانی که در سایت وزارت علوم داشتیم خواستار جذب دانشجو در دو گرایش جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزشی برای اعزام به دانشگاههای خارج از کشور شدیم که در این فراخوان 50 نفر مورد پذیرش قرار گرفتند که این تعداد در مصاحبه‌های علمی و تخصصی با حضور اعضای هیات علمی داخل و خارج پژوهشگاه به 4 نفر در دو گرایش کاهش پیدا کرد که روند اعزام آنها از طریق اداره بورس خارج از کشور توسط وزارت علوم پیگیری خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این برای اولین بار است که پژوهشگاه علوم ورزشی در دو گرایش جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزشی به دنبال بورس دانشجوی دکترا و اعزام به خارج کشور است. امیدوارم بتوانیم در این دو رشته نیز اعضای هیات علمی خود را افزایش داده و در جهت ترویج آن گام‌های موثری برداریم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: