ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۱۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰

اختراع دستگاه ورزشی برای افزایش قدرت

معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی از ثبت اختراع دستگاه ورزشی و توانبخشی برای افزایش قدرت و توان عضلات ورزشکاران حرفه‌ای در رشته‌های فوتبال، والیبال، بسکتیال و وزنه‌برداری خبر داد.
تدبیر24»علی شریف‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به منظور تمرین دادن ورزشکاران و توانبخشی بیماران آسیب‌دیده از ناحیه عضله و مفصل با تمرکز بر تمرینات اکسنتریک، دستگاه ورزشی و توانبخشی تمرین دهنده ویژه انقباضات اکسنتریک ثبت اختراع شد. این دستگاه سبب افزایش قدرت و توان عضلات ورزشکاران حرفه‌ای و افراد آسیب‌دیده و کسانی که مشکلات ناهنجاریهای عضله و تاندون دارد، می‌شود. این دستگاه همچنین برای ایجاد یکسری انقباضات خاص در تمام تمرینات پایه قدرتی و سرعتی استفاده می‌شود. در حقیقت جزو تمرینات بدنسازی محسوب می‌شود. این دستگاه در حال حاضر در سازمان ثبت و اسناد کشور توسط پژوهشگاه علوم ورزشی ثبت اختراع شده است.

وی گفت: تمرینات اکسنتریک، تمرینات بااهمیت و مفیدی برای تقویت عضلات و بازتوانی عضلات و تاندون‌ها محسوب می‌شود. اجرای این تمرینات مستلزم تجهیزات و وسایل موردنیازی است تا بتوان این انقباضات اکسنتریک را برای عضلات فراهم و با برنامه‌ای صحیح آن را اجرا کرد.

معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم ورزشی همچنین از اعزام دو دانشجوی دکترا برای اولین بار در گرایش‌های جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزشی توسط پژوهشگاه علوم ورزشی به خارج از کشور خبر داد و گفت: امسال طی فراخوانی که در سایت وزارت علوم داشتیم خواستار جذب دانشجو در دو گرایش جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزشی برای اعزام به دانشگاههای خارج از کشور شدیم که در این فراخوان 50 نفر مورد پذیرش قرار گرفتند که این تعداد در مصاحبه‌های علمی و تخصصی با حضور اعضای هیات علمی داخل و خارج پژوهشگاه به 4 نفر در دو گرایش کاهش پیدا کرد که روند اعزام آنها از طریق اداره بورس خارج از کشور توسط وزارت علوم پیگیری خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این برای اولین بار است که پژوهشگاه علوم ورزشی در دو گرایش جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزشی به دنبال بورس دانشجوی دکترا و اعزام به خارج کشور است. امیدوارم بتوانیم در این دو رشته نیز اعضای هیات علمی خود را افزایش داده و در جهت ترویج آن گام‌های موثری برداریم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: