تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۱۱۱۶۹۳
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۷ - ۰۲:۰۰

مارهای آناکوندا در کرج+عکس

‌مدیر مرکز نگهداری حیات وحش پارک چمران کرج از تکثیر مار آناکوندا برای اولین بار در کشور توسط این مرکز خبر داد و گفت: مار آناکوندای ماده پس از جفت‌گیری مار نر را می‌خورد اما برای مارهای این مرکز چنین اتفاقی رخ نداد.

تدبیر24»شیردل نوری با اشاره به تکثیر مار آناکوندا در پارک چمران کرج گفت: تاکنون تکثیر این گونه در کشور انجام نشده و این اولین بار است که مار آناکوندا در اسارت زایمان می‌کند.

نوری ادامه داد: آناکوندا بزرگترین و سنگین‌ترین نژاد مار است و حتی سابقه بلعیدن انسان را نیز دارد؛ این گونه در اسارت خیلی کم تکثیر می‌شود اما در طبیعت بعد از جفت‌گیری جنس ماده جنس نر را از بین می‌برد که در مرکز پارک چمران چنین اتفاقی رخ نداد.

وی افزود: دوره بارداری مار آناکوندا بین شش تا هفت ماه است؛ مار آناکوندا تخم‌گذاری نمی‌کند بلکه تخم‌ها را درون بدنش نگهداری و پس از طی دوران باردای بچه‌ مارها در شکم مادر سر از تخم در می‌آورند و بعد از بدن آن خارج می‌شوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: والدین بچه مارهای تازه متولد شده از کشور آلمان به ایران وارد و سپس به کرج منتقل شده‌اند و اکنون پس از دو سال نگهداری موفق به تکثیر 23 بچه مار آناکوندا شدیم.

نوری خاطرنشان کرد: مارهای آناکوندا در زایمان اول بین 10 تا 30 بچه به دنیا می‌آورند در دفعات بعد می‌توانند تا 80 بچه مار را نیز به دنیا بیاورند.

وی در خصوص تغذیه مارهای بچه مارهای تازه متولد شده نیز اعلام کرد: در دو تا سه روز اول نیازی به غذا ندارند اما از روز سوم و پس از پوست اندازی شروع به غذا خوردن می‌کنند که با جوندگان کوچک تغذیه می‌شوند؛ مارهای والد نیز با جوندگان بزرگ، خرگوش، مرغ، بلدرچین و ... تغذیه می‌شوند و معمولا با خوردن دو تا سه مرغ تا دو هفته به غذا نیاز ندارند.

گفتنی است این مرکز پیش از این عقاب طلایی که از گونه‌های جانوری نادر و نماد استان البرز نیز محسوب می‌شود را در اسارت تکثیر کرده بود.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به مرکز نگهداری حیوانات پارک چمران از این مارها دیدن کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: