آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۱۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۸

جزییات پرداخت مطالبات فرهنگیان

از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد: صددرصد اعتبار پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش تخصیص یافت رییس سازمان برنامه و بودجه کشوربا صدور بخشنامه ای ، اعتبار صددرصدی پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش را ابلاغ کرد. به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش […]
تدبیر24»از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ شد:
صددرصد اعتبار پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش تخصیص یافت

رییس سازمان برنامه و بودجه کشوربا صدور بخشنامه ای ، اعتبار صددرصدی پاداش پایان خدمت بازنشستگان آموزش و پرورش را ابلاغ کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه‌ و‌ بودجه کشور ، محمد باقر نوبخت معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور بخشنامه‌ای، اعتبار مربوط به پاداش پایان خدمت بازنشستگان با اولویت وزارت آموزش‌و‌پرورش و دانشگاه‌ها را به این وزارتخانه و ادارات آموزش ‌و ‌پرورش استان‌ها ابلاغ کرد.

بر اساس این گزارش، این بخشنامه به استناد ماده ۱۹قانون برنامه‌ و‌ بودجه جزء۲بند ط و بند د ماده ۲۸قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۲)مصوب ۱۳۹۳و حکم ذیل جدول شماره ۹قانون بودجه سال ۱۳۹۷کل کشور، اعتبارات ذی‌ربط به آن دستگاه ابلاغ می‌شود تا با رعایت قوانین و مقررات اقدام شود.

شایان ذکر است که تخصیص اعتبار مذکور به میزان ۱۰۰درصد تعیین شده و در ردیف اعتبارات هزینه‌ای ۳۶هزار‌ و ‌۸۸۹میلیون ریال تعیین شده و در سه مرحله و به صورت مساوی طی ماه‌های تیر، مرداد و شهریور پرداخت می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: