ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 07
کد خبر: ۱۱۱۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷

فرهنگیان نه حق مرخصی دریافت می‌کنند؛ نه هزینه ازدواج فرزندان

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از عدم پرداخت حق مرخصی و هزینه ازدواج فرزندان فرهنگیان از سوی دولت، گفت: دولت باید مطالبات فرهنگیان را هرچه‌ سریع‌تر پرداخت کند.

تدبیر24»محمد وحدتی هلان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به خدمات بالای معلمان به جامعه، اظهار کرد: اگر دغدغه‌های معیشتی معلمان برطرف شود، این عزیزان فارغ از مسائل اجتماعی و اقتصادی می‌توانند بر مسائل آموزشی تمرکز داشته باشند و ثمرات این مهم در آینده نه چندان دور خود را نشان خواهد داد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی معلمان را بنیانگذاران پایه فرهنگی جامعه خواند و یادآور شد: با توجه به شغل حساس و مهم معلمان نباید اجازه داد مطالبات آنان از قبیل پاداش پایان خدمت، حق مرخصی و هزینه ازدواج فرزندان فرهنگیان به تأخیر بیفتد و اینگونه معلمان دچار خسران و ضرر شوند.

وی با اشاره به مراجعات بالای مردمی در همین رابطه، عنوان کرد: آموزش و پرورش برای معلمانی که از مرخصی‌های خود استفاده نکرده‌اند رقمی را همزمان با پرداخت پاداش پایان خدمت به معلمان پرداخت می‌کند که البته در حال حاضر نه تنها اصل پاداش بلکه این حق مرخصی نیز از معلمان دریغ می‌شود.

وی یادآور شد: همچنین آموزش و پرورش رقمی را جهت تأمین هزینه ازدواج فرزندان فرهنگیان به آن‌ها اختصاص می‌دهد که با توجه به وضعیت نامساعد اقتصادی بسیاری از افراد روی این رقم حساب باز می‌کنند و فرزندان خود را تشویق به ازدواج می‌کنند؛ این در حالیست که این رقم نیز از سوی آموزش و پرورش پرداخت نمی‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در عین حال از قول مساعد نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت معوقات نمایندگان خبر داد و اظهار امیدواری کرد که مطالبات این معلمان زحمتکش هرچه سریع‌تر پرداخت شود.

برچسب ها: تدبیر24 فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: