تدبیر24 : پس از آنکه تیم مذاکرات هسته ای کشورمان در گام نهایی در مذاکرات ژنو 5 موفق شدند پس از 10 سال اولین توافق رسمی را برای دیپلماسی جمهوری اسلامی به ارمغان بیاورند پایگاه خبری تحلیلی تدبیر24 با انتشار یک نظرسنجی عمومی ابعاد این توافق را به رای مردم گذاشت .
به گزارش خبرنگار ما در این نظرسنجی که بلافاصله پس از توافقنامه بر روی اینترنت قرار گرفت از مردم درخواست شده بود به سوال "به نظر شما ایران نباید تاسیسات غنی سازی جدید احداث کند؟" پاسخ بگویند . شورای سیاست گذاری سایت برای گزینه های این نظر سنجی سه گزینه "به تاسیسات غنی سازی جدید نیاز نداریم" ، "به تاسیسات غنی سازی جدید در آینده نیاز پیدا خواهیم کرد " و "به تاسیسات جدید غنی سازی نیاز مبرم داریم " انتخاب شده بود که پس از سه هفته از زمان برگزاری نظرسنجی و شرکت هزاران نفری خوانندگان در نظر سنجی نتایج جالب توجهی به دست آمد .
بنا بر این گزارش 53.67 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی با انتخاب گزینه اول وجود تاسیسات جدید غنی سازی را در شرایط فعلی کشور به صلاح ندانستند . 23.72 درصد از افراد شرکت کننده در نظرسنجی معتقد بودند که ما در آینده به داشتن چنین تاسیساتی نیاز پیدا خواهیم کرد و از طرفی 22.61 درصد از رای دهندگان نیز معتقد بودند که اکنون به داشتن این تاسیسات نیاز پیدا خواهیم کرد .
نتایج این نظرسنجی نشان می دهد که بیش از نیمی از مردم برای داشتن تاسیسات غنی سازی بیشتر در کشورمان احساس نیازی نمی کنند . البته این به معنی تعطیلی کامل راکتورهای هسته ای نیست بلکه نشان دهنده نگرانی مردم از فشار اقتصادی بیشتر در صورت احداث تاسیسات هسته ای است . از سویی نزدیک به نیمی از مردم هم عقیده دارند در حال حاضر و یا در آینده به احداث تاسیسات جدید نیاز پیدا خواهیم کرد .
این موضوع به خوبی نشان دهنده این است که وجود این تاسیسات و احداث مراکز غنی سازی جدید به یکی از دغدغه های اصلی مردم تبدیل شده است و قطعا موافقان و مخالفانی دارد اما در حال حاضر درصد بیشتری از مردم علاقه ای به داشتن تاسیسات جدید ندارند . دولتمردان و مسئولان وزارت خارجه باید در ماه های پیش رو توضیحات شفاف تری از تصمیمات خود در این زمینه را به مردم منعکس کنند .
چند درصد از کاربران این سایت گمنام اطلاعات کافی از دانش هسته ای دارن؟!
|
مردم خودشون خوب می فهمن.شما هم بهتر تابع نظر اکثریت باشی
|
تو بگو چیه! آواز دهل شنیدن از دور خوش است! هیچ خیری تا حالا از این انرژی به ما نرسیده. هیچی! نکنه غنی سازی برای پرپول کردن جیبهای تو صورت میگیره! اگر هم نه که پس تو هم یک فریب خورده ای مثل بقیه مردم تو این هشت سال!
|
دوستانی که از روی کج فهمی اظهار فضل می کنن بد نیست یه سری به مراکز بیماران سزطانی بزنن یا مراکز پزشکی هسته ای
خاک تو سرتان با این نظر سنجی - مرگ بر وطن فروشان بی غیرت - خجالت بکشید با این کلاهی که امریکا بر سرتان گذاشت
|
اخوی به نظر مردم احترام بزار
|
مرگ بر دروغگو! مرگ بر سالوس و مزور! خاک تو سر کسایی که به خاطر منافعشون هشت سال ملت رو خوار و ذلیل کردند و از حداقل امکانات بی بهره. ان شاء الله برید که دیگه برنگردید دروغگوها!
shoma ki hastin ke nazar sanjimizarin kasi dige salahe nezam midone ke bayad tasmim begire
این یک نظرسازیه تایک نظرسنجی،اگه راست میگیداول مردم رونسبت به مزایا ومحاسن غنی سازی بادرصدبالاتروکاربردش درزمینه های مختلف به غیرازسلاح هسته ای آشناکنیدبعدخواهیددیدعلیرغم نظرسازی شما مردم چه نظری خواهندداد،به نظرمیرسه دارید بایک شیب ملایم ذهن مردم رو به سمتی میبریدکه نظرات روشنفکرمآبانه وهمسوباخواست دشمن روبه خوردمردم میدیدودرآخرهم میگیداین نظرمردم بود.
|
فکر کنم شما تو ایران زندگی نمی کنی. 10 سال صدا و سیما و روزنامه ها و سایتهای طرفدار شما این کارو کردن. ولی نظر مردم چیزه دیگست
|
مگه شما تلویزیون ایران رو نگاه هم میکنید آخه شما اصلاح طلب ها بی بی سی دارید نگاه میکنید حتی تدبیر 24
|
اگه اینجوری که habib میگه باشه پس بیشتر مردم دارن بی بی سی نگاه می کنن.چون اگه سراغ صدا و سیما ضرغامی می رفتن اونوقت می فهمیدن انرژی هسته ای چقدر مزایا داره و به جلیلی رای می دادن.
اعتبار نمیتونه داشته باشه - در ثانی مگر همه چیز با نظر اکثریت حل میشه ؟
|
تسلط نظر و آراء اقلیت بر اکثریت معنیش میشه دیکتاتوری
|
امام فرمودند: میزان رای ملت است.
این یک نظرسازیه تایک نظرسنجی،/?????????????????
|
شما هرجور دوست داری فکر کن ولی نظر مردم همینه.در انتخابات ریاست جمهوری این قضیه ثابت شد.دیدیم جلیلی چقدر رای آورد
من به شما اعتماد داشتم ولی با این نظرسنجی کاملا بی اعتماد شدم. چون ما یک انجمن 250 نفری هستیم با سلایق مختلف که تو دانشگاه دور هم جمع شدیم و در این نظرسنجی به پیشنهاد یکی از اعضا همگی شرکت کردیم ولی نظر ما کاملا وارونه نظر شما بود. پس نظر ما چی شد؟؟؟؟؟؟؟
|
منم در نظر سنجی شرکت کردم.نظر شما لحاظ شده ولی فقط شما نبودی خیلی های دیگه در نظر سنجی شرکت کردن و نظر اونهاها مخالف نظر شما بوده.اگه می خوای مطمئن بشی فقط به این سایت نگاه نکن به مردم خودمون نگاه کن متوجه میشی که مردم از این بلند پروازی ها خسته شدن.
|
اینم ازون حرفا بود. شما اگه 250 نفر آدم با سلایق و نظرات مختلف بودین پس چرا رای همتون مثل هم بوده؟؟؟؟ یا شاید یک نفر بیشتر نبودی
|
اشتباه نکن تو از اول هم بی اعتماد بودی خودتو گول میزدی. وگرنه یه نظرسنجی منطقی که بی اعتمادی نداره عزیز من. از این میزان انرژی ای که داره تولید میشه چقدر استفاده بردیم که بخوایم بیشترش کنیم؟ ها؟
|
اشتباه نکنید ما از نظر سیاسی سلیقه ی متفاوتی داریم ولی از نظر علمی واقتدار میهن سلایق مشترکی داریم. از نظر جامعه کوچک ما کاهش روند تولید یعنی خیانت به کشور و جامعه علمی
|
در جواب paryar باید بگم خوبه خودت داری میگی کاهش روند تولید.برو ببین این چند سال تحریم هایی که بقول احمدی نژاد کاغذ پاره بوده چه بلایی سر صنعت و تولید آورده.نرخ رشد صنعت بر اساس آمار بانک مرکزی از مثبت 10.3 درصد در سال 89 به منفی 17 درصد در حال حاضر رسیده.طبق همین آمار بانک مرکزی ما الان از لحاظ رشد صنعتی در رده کشورهای برمودا، پالائو، باهاماس، وانواتو و تونس بحران زده قرار گرفتیم. اینم نتیجه سیاست اقتدار گرایانه امثال احمدی نژاد و جلیلی . آقای شریتعمداری تحویل بگیر ببین شما و همفکران شما چه بلایی سر مملکت آوردین.حالا قضاوت کنین که کی ...
امام خمینی فرمودند میزان رای ملت است
|
اینا حرف شریعتمداری از سخن امام خمینی براشون مهمتره.امامشون شده شریعتمداری
تدبیر 24 بی تدبیر پس نظر مارو چکار کردی کلاه بردار نظر ساز متقلب
|
از احمدی نژاد یاد گرفته
خب راست میگن دیگه! تاسیسات جدیدتر میخوایم چه کار؟ این آقایون بیان گزارش بدن که تا حالا از همین اندازه غنی سازی چه میزان استفاده کردیم بعد دنبال تاسیسات بیشتر باشند. گفتند در زمینه دارویی و پزشکی به درد میخوره. نه دارو ارزون شده نه درمان راحت تر شده. گفتند برای کمتر مصرف کردن انرژی. مصرف کمتر شد؟! نه! برق همچنان داره از انرژی های مربوط به حوزه نفت تامین میشه. گفتند در صنعت نساجی و کشاورزی و غیره استفاده داره. بابا والا ما هیچ خیری تا حالا از این میزان تاسیسات ندیدیم که حالا بخوایم پول خرج کنیم که هی اضافه ترش کنیم. از همین میزانی که تولید کردید یه خیری به مردم برسونید بعد به فکر ساخت بیشتر باشید. هزینه درمان و آموزش و تغذیه و پوشاک و مسکن و هزار چیز داره سر به فلک میزنه. خودمون تو نون شبمون موندیم حالا برای رو کم کنی از امریکایی ها بریم بیشتر هزینه کنیم و بیشتر به ملت فشار بیاریم. نه! هر وقت آثار خیر این میزان تولید رو دیدیم اون وقت تو دهن هر کشوری که بخواد جلوی تامین نیازمون رو بگیره هم میزنیم و بیشتر میسازیم.
|
موافقم
|
واقعاً مرغ پخته خندش میگیره از این نظر. مگه رادیو داروهایی که میشه از محصولات فرایند های هسته ای تولید کرد قرار بوده قیمت دارو رو کم پایین بیاره؟!!!! مثلاً استامینوفن ارزون تر شه!!!! یا قرار بوده مصرف انرژی رو کم کنه؟؟!!! چه ربطی داره آخه. مگه خاله بازیه. تو کشوری که مردمش 2 برابر جمعیت چین انرژی مصرف میکنن حرکت به سمت تولید انرژی های نو از نون شب هم واجب تره. 50 سال دیگه که نفت تموم شد و مجبور شدیم گدایی کنیم باید به فکر بیوفتیم؟؟ خوبه مصالح کشور دست شما ها نیوفتاده... تو رو خدا یه کم فکر کنین بعد نظر بدین.
|
واقعا که هرچی میگی لایق خودته!! یه کم سواد هم خوب چیزیه والا! اینهمه اورد میدن انرژی کم هزینه تر، کم هزینه تر، کری که نمیشنوی؟! گیرم هزینه ها پایین نیاد کیفیت که باید بالا بره. پارچه خارجی تا حالا به خودت دیدی داداش؟ آخ نمیگه! برای اینکه در صنعت نساجی از این نوع انرژی استفاده میشه تا کیفیت بالا بره پسرم! به قول خودت چون مصرف داره میره بالا نیاز داریم آخه کوچولو مصرف فراورده های نفتی پایین اومده تا حالا؟ از کی دارن انرژی هسته ای رو جایگزین میکنن بابایی؟؟ جایگزین بشه دندمون نرم پولشو میدیم. بعد هم عزیزم ظالم سالمه! بایدم بخندی. همه مثل امثال تو مرضهاشون با استامینوفن خوب نمیشه. آره پسرم کمتر تلوزیون ببین! بیشتر مطالعه کن!
|
در جواب حسین باید بگم آقای دانشمند آقای متخصص آقای فیلسوف آقای همه چی دان مشکل غرب با ما بر سر غنی سازی 0.20 هست.در نیروگاه هسته ای از اورانیم پنج درصد استفاده میشه . اورانیم 0.20 در بمب هسته ای و داروهای خاص و موارد تحقیقاتی استفاده میشه. اگه ما دنبال تولید انرژی هستیم همون 0.05 برای ما کافیه.
در جواب paryar باید بگم خوبه خودت داری میگی کاهش روند تولید.برو ببین این چند سال تحریم هایی که بقول احمدی نژاد کاغذ پاره بوده چه بلایی سر صنعت و تولید آورده.نرخ رشد صنعت بر اساس آمار بانک مرکزی از مثبت 10.3 درصد در سال 89 به منفی 17 درصد در حال حاضر رسیده.طبق همین آمار بانک مرکزی ما الان از لحاظ رشد صنعتی در رده کشورهای برمودا، پالائو، باهاماس، وانواتو و تونس بحران زده قرار گرفتیم. اینم نتیجه سیاست اقتدار گرایانه امثال احمدی نژاد و جلیلی . آقای شریتعمداری تحویل بگیر ببین شما و همفکران شما چه بلایی سر مملکت آوردین.حالا قضاوت کنین که کی خیانت کرده.
همتونو راحت کنم.میدونیم که پیشرفت حق ماست.ومیدونیم که دشمن ما بهانه جوست و به ذلت ما و نبودن ما راضی است لذا بهانه هسته ای تمام شد بهانه تراشی کار سختی نیست بهانه دیگری جور میکنه. پس گول این جنجالا رو نخوریم و به فکر پیشرفت باشیم.در هر زمینه ای حتی هسته ای.
خاک تو سر مدیر مسول تدبیر 24
|
خدا کسانی رو لعنت کنه که با بی خردی هاشون پنجه در صورت امام عصر میکشند! خدا کسانی رو لعنت کنه که برای تقدیس خودشون با سوء استفاده از مضامین والای دینی هاله نور دور خودشون میکشند و برای پنهان کردن خرابکاریهاشون از امام عصر(عج) مایه میذارن. خدا لعنت کنه بی خردی و حماقت شما جماعت رو!
واقعا براتون متأسفم
آخه تدبیر بیچاره تو مگه اعتبارت چقدر که بخوای نظرسنجی کنی؟!!! با یه پیروزی لب مرزی تو انتخابات جوگیر شدید خیلی خودتون رو جدی گرفتید!!!!! درضمن بر اساس نظرسنجی موسسه تحقیقاتی "زاگبی" که روز 15 آذر ماه منتشر شده، "۹۶ درصد از مردم ایران معتقدند ادامه برنامه هستهای به تحریمهای اعمال شده، میارزید" پس شماها بهتر که دیگه پاتون رو از گلیمتون درازتر نکنید.