ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۱۲۰۵۴
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸

مصری‌ها بی‌خیال جذب کی‌روش شدند

فدراسیون فوتبال مصر از جذب کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران منصرف شد.
تدبیر24»تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران با هدایت کارلوس کی‌روش توانست در جام جهانی 2018 روسیه انتظارات را برآورده کند و نتایج خوبی به دست آورد.

عملکرد خوب تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران در روسیه باعث شده تا چند تیم به جذب سرمربی این تیم علاقه نشان دهند. یکی از تیم‌های که خبرهای زیادی درباره احتمال حضور کارلوس کی‌روش روی نیمکت این تیم به گوش می‌رسید تیم‌ ‌ملی فوتبال مصر بود.

یک منبع نزدیک به فدراسیون فوتبال مصر در گفت‌وگویی که با روزنامه بوابة الاهرام داشت، تاکید کرد که فدراسیون فوتبال مصر بی‌خیال جذب سرمربی تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران شده است.

او مدعی شد که خود کی‌روش موافق حضور در نیمکت مصر بود اما چون فدراسیون فوتبال ایران او را می‌خواست در نهایت در این تیم ماندنی شد.

تیم‌ ‌ملی فوتبال مصر عملکردی ناامید کننده در جام جهانی 2018 روسیه داشت تا جایی که در هر سه دیدار خود تن به شکست داد.

برچسب ها: تدبیر24 کی‌روش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: