آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 07
کد خبر: ۱۱۲۱۱۱
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴

کی‌روش به فراعنه OK داد + عکس

سایت الفجر مصر مدعی شد که سرمربی تیم ملی ایران موافقت اولیه خود را برای هدایت فراعنه اعلام کرده و اکنون به دنبال قطع همکاری با فدراسیون ایران به صورت دوستانه است.

تدبیر24»سایت الفجر مصر خبر داد که فدراسیون فوتبال این کشور در آستانه اعلام نام سرمربی جدید قرار دارد. ابو رئیده، رئیس فدراسیون مصر تماس‌هایی با کارلوس کی روش، سرمربی تیم ملی ایران داشته تا هدایت فراعنه را در مسابقات مقدماتی جام ملت‌های آفریقای ۲۰۱۹ برعهده بگیرد.

کی روش برای هدایت مصر موافقت اولیه اش را اعلام کرده و قصد ترک تیم ملی ایران را دارد. البته او فرصتی را از فدراسیون مصر خواسته تا کارش را با فدراسیون ایران به صورت دوستانه به پایان ببرد.

کی روش بیشترین شانس را برای هدایت مصر دارد، چون مذاکرات با هروه رنار، سرمربی مراکش در جام جهانی روسیه، به خاطر مبلغ بالای فسخ قراردادش شکست خورده و امکان کسب رضایت دالیچ، سرمربی تیم ملی کرواسی با رسیدن او به فینال غیرممکن است.


برچسب ها: تدبیر24 کی‌روش
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: