آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۲۱۹
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۴

کاهش تعداد زنان خیابانی تهران

عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران با اشاره به کاهش تعداد زنان خیابانی شهر تهران به نسبت گذشته از رسیدن سن این زنان به ۱۶ سال خبر داد.
تدبیر24: "معصومه آباد" در گفت‌وگو با ایلنا، با بیان اینکه خوشبختانه تعداد زنان خیابانی در شهر تهران کم شده است؛ اظهار کرد: کمترین سن زنان خیابانی ۱۶ یا ۱۷ سال است که عموماً این دختران که به زنان خیابانی تبدیل می‌شوند شهرستانی‌هایی هستند که به دلایل مختلف از خانه فرار کرده یا کسانی آن‌ها را به شهر تهران آوردند.
 
وی با بیان اینکه تهران محل زندگی این دختران نیست درباره چرایی ادعای کاهش تعداد زنان خیابانی شهر تهران پاسخ داد: ما تعریف خاصی از این مسئله داریم و از آنجا که مرکز پیام را در منطقه ۱۲ شهرداری تهران راه‌اندازی کرده‌ایم و تا حدودی دخترانی را که از خانه‌شان به هر دلیلی فرار می‌کنند ساماندهی کرده‌ایم.
 
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه این مطلب را براساس اطلاعاتی که در دست دارم می‌گویم، تصریح کرد: با وجود مراکز پیشگیری قطعاً بسیاری از آمارهای موجود کاهش می‌یابد.
 
آباد با بیان اینکه دخترانی که به هر دلیلی از خانه‌شان فرار می‌کنند به "دختران گریز از خانه" معروف‌اند؛ اظهار داشت: اگر در ۲۴ یا ۴۸ ساعت اول این دختران دچار بحران نشوند می‌توان آن‌ها را مدیریت کرد.
 
به گفته وی؛ این افراد به هر دلیلی که دچار بحران می‌شوند اگر در فضای امنی قرار گیرند کمتر آسیب می‌بینند چراکه در شرایط بحرانی نخستین روزهای فرار از خانه ایجاد فضای امن برای آن‌ها و ارائه مشاوره می‌تواند فضای ارتباطی برای برگشت آن‌ها به خانواده را فراهم سازد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: