ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۱۱۲۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۸
واعظی:

مشخص نیست چند وزیر تغییر می‌کند

رییس دفتر رییس جمهور اعلام کرد: هنوز مشخص نیست چند وزیر تغییر می کنند.

تدبیر24»محمود واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به پرسشی درباره جوان گرایی در دولت گفت: اعضای محترم کابینه با توجه به شرایط جدید خروج آمریکا از برجام باید برنامه های خوبی داشته باشند و اطمینان خاطری که رهبری به دولت دادند قوت قلبی برای ما بود و همه اینها می طلبد که بخشی از اعضای کابینه که رئیس جمهور مشغول فکر و تامل درباره آنها هستند، در زمان لازم تغییر کنند.

واعظی با بیان اینکه وقتی آمریکا می خواهد برای مردم ایران تصمیم گیرد مردم خودشان تصمیم گیری خواهند کرد و با این موضوع مقابله می‌کنند، گفت: اینکه می گویند ایران به دنبال مذاکره با آمریکا می رود تا الان که غیر از این بوده و وقتی آقای روحانی به مقر سازمان ملل رفت این آقای ترامپ بود که هشت بار درخواست گفت‌وگو با آقای روحانی را مطرح کرد ولی آقای روحانی این درخواست را قبول نکرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به این پرسش که آیا دولت برنامه ای برای برون رفت از وضعیت فعلی دارد یا نه، گفت: گروهی با محوریت سازمان برنامه و بودجه به دستور رئیس جمهور سه نقشه راه را برای عبور از وضعیت فعلی آن هم پیش از آنکه ترامپ به شکل رسمی اعلام کند که از برجام خارج می شود، در نظر گرفتند که به تدریج مطرح خواهند شد.

وی همچنین با اشاره به نامه ای که به امضای محسن رضایی درباره FATF منشر شده بود گفت: نامه ای که آقای محسن رضایی امضا کرده را ما بررسی کردیم و بخش هایی از آن ربطی به مجمع تشخیص ندارد و به شورای عالی امنیت ملی مربوط می شود که در هر حال به نظرم کار عجولانه ای صورت گرفته، ولی در هر نهایت پاسخ به این نامه نیز از سوی آقای روحانی اعلام خواهد شد.

برچسب ها: تدبیر24 وزیر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: