ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۲۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۷

برخورد ناموثر با بدحجابي

برخورد دستگاه قضايي يا نيروي انتظامي با مساله بدحجابي تاكنون مثمرثمر نبوده است.
تدبیر24»هر نوع برخورد خشن و تندي كه با بدحجابي صورت گرفت، نتوانست نظر متوليان آن را نيز تامين كند. بنابراين اقدامات فرهنگي و آموزشي در اين زمينه بايد جايگزين برخوردهاي خشن و كيفري شود. حتي لازم نيست كه بدحجابي را به مساله اصلي كشور تبديل كنيم و بودجه عظيمي براي آن كنار بگذاريم. اينكه نيروهاي دولتي و حاكميتي را براي مساله بدحجابي بسيج كنيم، در شرايطي كه مشكلات عديده اقتصادي، سياسي و سياست خارجي اولويت بيشتري دارد، اقدام درستي نيست. حوزه‌هاي علميه، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش بايد به فرهنگ‌سازي در مورد حجاب ادامه دهند و در همين حد كافي است. اينكه بودجه زيادي براي اين كار خرج كنيم، نه تنها گرهي از مشكل باز نمي‌كند بلكه باعث اعتراض در جامعه نيز خواهد بود.دستگاه‌هاي تبليغاتي واگذار كنند. نبايد فراموش كرد كه گستردگي اقدامات خشن در كشور ممكن است فضاي اعتراضي را در جامعه به وجود آورد. چنان‌كه تاكنون نيز شاهد اعتراض‌هايي در اين رابطه بوده‌ايم. نبايد بگذاريم كه چنين مسائلي به تقابل با حكومت كشيده شود. برخي رفتارهاي نسنجيده ممكن است چنين پيامدهاي ناگواري داشته باشد و به كشور هزينه تحميل مي‌كند. حاكميت بايد موضوع را از دستور كار خود خارج كرده و به مسائل مهم‌تر بپردازد. مشكلات كلان و مهمي در كشور وجود دارد كه بايد به آنها رسيدگي شود. رسيدگي به مفاسد اقتصادي و بحران ارزي در كشور اولويت دارد. دغدغه حاكميت بايد حل اين مسائل در كشور باشد. مردم خودشان دغدغه دارند و به تبليغات فرهنگي نيز مي‌پردازند. تبليغات فرهنگي در زمينه بدحجابي بايد توسط نهادهاي غيرحكومتي پيگيري شود. علما و روحانيون نيز از ديرباز وظيفه امر به معروف و نهي از منكر خويش را انجام مي‌دادند. همچنين زناني كه دغدغه حجاب دارند مي‌توانند ان جي او تشكيل داده و به تبليغ حجاب بپردازند. اين نوع از فرهنگ‌سازي بسيار موثر‌تر از روش‌هاي قضايي و خشن در برخورد با مشكل بدحجابي است.



فاضل میبدی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: