آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 26
کد خبر: ۱۱۲۴۱۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۴

توافق ترامپ – پوتین - نتانیاهو در باره سوریه

در داخل و خارج دولت ترامپ سردرگمی زیادی درباره توافق‌های حاصل شده بین ترامپ و پوتین در نشست خصوصی آنها در هلسینکی وجود دارد. اما آنچه مشخص است این است که ترامپ توافقی را درباره سوریه پذیرفته که پوتین یک هفته قبل با نخست وزیر اسرائیل نهایی کرد.
تدبیر24»روزنامه واشنگتن پست نوشت: قبل از نشست خصوصی ترامپ – پوتین، نتانیاهو با ترامپ تماس گرفت تا وی را در جریان جزئیات توافقی که وی با پوتین در مورد سوریه طی سفرش به مسکو داشته، قرار دهد. پوتین و ترامپ هر دو به صورت علنی و البته غیرمستقیم درباره این توافق از زمان نشست هلسینکی صحبت کردند؛ یک توافق واقعی که نحوه اقدام قدرت‌های خاورمیانه در جنوب سوریه را باز تعریف می‌کند.

منابع وابسته به دولت - که به نصفه نیمه خواندن گزارش نشست پوتین – ترامپ اذعان دارند - گفته‌اند ترامپ اکنون کاملا با توافق پوتین – نتانیاهو بر سر سوریه هماهنگ و موافق است. ترامپ روز سه‌شنبه در کاخ سفید به آن اشاره کرد و گفت: ما درباره اسرائیل و امنیت اسرائیل صحبت کردیم؛ پرزیدنت پوتین اکنون با ما و بنیامین نتانیاهو درمورد  سوریه به ویژه در ارتباط با امنیت اسرائیل تعامل دارد.

منابع وابسته به دولت آمریکا گفته‌اند با وجود آنکه هنوز کسی اطمینان کامل ندارد - چون ترامپ به طور کامل کارمندان خودش را در جریان قرار نداده - این درک وجود دارد که پوتین همانند نتانیاهو تلاش کرده تا ترامپ را  به سوی پذیرش شرایط توافق سوریه سوق دهد.

پوتین همچنین در کنفرانس خبری با ترامپ درباره توافق سوریه صحبت کرد. پوتین گفت: آنها درباره نابودی تروریست‌ها در جنوب سوریه بحث کردند و اینکه این منطقه باید تحت توافق سال ۱۹۷۴  " تفکیک قوای اسرائیل و سوریه" اداره شود. او این توافق را به عنوان راهی برای حفاظت از امنیت اسرائیل و تامین روابط اسرائیل و حکومت بشار اسد دانست. پوتین گفت: این توافق صلح را در بلندی‌های جولان ایجاد کرده و یک روابط صلح آمیزتر میان سوریه و اسرائیل به وجود می‌آورد و همچنین امنیت اسرائیل را تامین می‌کند.

جزئیات بیشتری از این توافق توسط واشنگتن پست منتشر شده است که بر مبنای گفت‌وگو با چند منبع دیپلماتیک و دولتی بوده است. همه آنها می‌گویند این توافق مطابق با خواست نتانیاهو برای حفاظت از اسرائیل در آستانه پایان حملات روسیه و حکومت اسد برای بازپس‌گیری کنترل اراضی در مرز با اسرائیل است؛ منطقه‌ تحت کنترل شورشیان مورد حمایت آمریکا.

براساس این توافق اسرائیل (و به طور فرضی آمریکا) به طور رسمی حاکمیت اسد بر این منطقه را قبول کرده و برای اجرای توافق ۱۹۷۴ که مرزهای فیزیکی را تعیین کرده و مجوز استقرار ناظران سازمان ملل را می‌دهد، تلاش می‌کند.

براساس توافق جدید، روسیه قبول می‌کند که سربازان ایرانی و گروه‌های نیابتی را به فاصله ۸۰ کیلومتر یا حدود ۵۰ مایل از مرزهای اسرائیل دور نگه دارد و پوتین قول می‌دهد اگر اسرائیل به پایگاه‌ها و تجهیزات ایران در جنوب سوریه به ویژه در صورت استقرار تهدیدآمیز سلاح از سوی ایران حمله کند، اعتراض نکند.
برچسب ها: ترامپ پوتبن سوریه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: