ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۱۱۲۴۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۴

بودجه آموزش و پرورش توسط بطحایی ابلاغ شد

مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش‌ و پرورش از ابلاغ بودجه رسیدگی به وضع تحصیلی دختران آتش‌سوزی شین‌آباد از سوی وزیر آموزش‌وپرورش خبر داد.

تدبیر24»فرحناز مینایی پور در نشست با دختران شین‌آبادی گفت: صحبت‌ها و خواسته‌های به‌حق این دختران قابل‌توجه و پیگیری است. با توجه به اینکه موضوع دختران از وظایف این دفتر است سعی خود را برای کاهش نگرانی‌ها و دغدغه‌های این دختران به کارخواهیم بست.

وی افزود: بودجه رسیدگی به وضعیت تحصیلی دختران قربانی آتش‌سوزی شین‌آباد در آموزش‌و پرورش طبق مصوبات قبلی هیات دولت در بودجه سالانه این وزارتخانه دیده‌ شده و هفته گذشته همچون روال هرسال دستور پرداخت بودجه لازم برای رسیدگی ویژه به وضعیت تحصیلی این دختران به اداره کل آموزش‌ و پرورش استان آذربایجان غربی از سوی وزیر آموزش‌وپرورش صادرشده است.

به گزارش ایلنا، مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش‌ و پرورش با بیان خبر برنامه‌ریزی برای اردوی تفریحی فرهنگی ویژه دختران شین‌آبادی در فصل تابستان را در جمع این دختران اعلام کرد که مورد استقبال آنان قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: