ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 04
کد خبر: ۱۱۲۶۵۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۵

کدام خال‌ها خطرناکند؟

رئیس چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن با اشاره به علائم سرطان ملانوم گفت: از نشانه‌های این سرطان، خال‌های تغییر شکل دهنده و بزرگ شونده است و در این موارد هر چه سریع‌تر باید به پزشک مراجعه شود.
تدبیر24»دکتر مهدی خواجوی در آستانه برگزاری چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن اظهار داشت: تومورهای سر و گردن از جمله تومورهای شایع در کل دنیا است که تومورهای پوستی را نیز شامل می‌شود. همچنین سرتاسر دهان، بینی، سینوس، گوش میانی، حنجره، نای، مری و حلق  که داری پوشش مخاطی است، همچون پوست می‌تواند دچار تومور شود.

وی با بیان اینکه همه بافت‌ها و مخاط بدن می‌توانند سرطانی شوند یا به عبارتی تشکیل تومور دهند، افزود: تشخیص به موقع در درمان سرطان بسیار حائز اهمیت بوده و می‌توان با اقدام به هنگام، موفقیت روش‌های درمانی را شاهد بود.

رئیس چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن تاکید کرد: هر نوع زخم در دهان، بینی و در مسیر بلع، هر گونه مشکل در تنفس، تغییر در صدا و احساس متفاوت در سر و گردن و هر توده برجسته زیر پوست باید جدی گرفته شود و جهت بررسی به پزشک مراجعه شود.

خواجوی با بیان اینکه سرطان ملانوم می‌تواند یکی از سرطان‌های محدوده سر و گردن باشد، گفت: سرطان‌های پوستی خطرناک می‌تواند منجر به پایان حیات انسان شود و این سرطان با تابش اشعه فرابنفش خورشید ایجاد می‌شود.

رییس انجمن جراحان گوش، گلو بینی و سروگردن ایران عنوان کرد: افرادی که در مشاغلی همچون کشاورزی و کارگری فعالیت می‌کنند که ساعت‌های طولانی در معرض نور خورشید هستند، پوست آنها زمینه بیشتری برای ابتلا به سرطان دارد. بنابراین استفاده از کرم‌های ضد آفتاب و پوشش مناسب باید مدنظر این افراد قرار گیرد.

رئیس چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن گفت: کرم‌های ضد آفتاب باید از زمان تابش خورشید تاغروب آفتاب هر ۲ تا ۳ساعت یک بار تکرار شود و پوشش مناسب در آفتاب نیز حتما مدنظر باشد.

بنابر اعلام دبیرخانه  سمینار تومورهای سر و گردن، خواجوی تاکید کرد: هر زخمی روی پوست که به دلیل ضربه یا گزش حشرات نباشد، به مرور گسترش یابد، خود به خود بهبود نیابد و همچنین درد و علائم التهابی نداشته باشد، نشانه‌های خطر بوده که باید جدی گرفته شود و در صورت لزوم توسط پزشک نمونه‌برداری انجام می‌شود تا درمان بهتر و به موقع صورت گیرد.

رییس بخش گوش وحلق وبینی بیمارستان لقمان خاطر نشان کرد: بدترین نوع سرطان پوست ملانوم نام دارد که خطرناک است و از نشانه‌های آن خال‌های تغییر شکل داده و بزرگ شونده که گاهی با خارش و سوزش و ترشح همراه بوده، است. در این موارد هر چه سریع‌تر باید به پزشک مراجعه شود؛ چراکه تشخیص زود سبب عمیق نشدن خال و سرطان و موفقیت بهتر در درمان می‌شود.

چهارمین سمینار تومورهای سر و گردن ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه سالجاری در مرکز همایش‌های بیمارستان میلاد با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: