ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 August 25
کد خبر: ۱۱۲۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۹

واردات نفت از ایران را متوقف نمی‌کنیم

به گفته دو منبع آگاه از مذاکرات میان واشنگتن و پکن، آمریکا موفق نشد چین را برای قطع واردات نفت ایران مجاب کند.
تدبیر24»آمریکا در راستای اهداف خود برای منزوی کردن ایران پس از خروج از  برجام، از کشورهای دیگر خواسته است واردات نفت ایران را متوقف کنند.

به گفته مقامات آگاه که مایل نبودند نامشان فاش شود، پکن موافقت کرده است خرید نفت از ایران را افزایش ندهد. به این ترتیب نگرانی‌های آمریکا مبنی بر این‌که چین با خرید بیشتر نفت، تلاش‌های واشنگتن برای منزوی کردن ایران را تضعیف خواهد کرد تا حدودی رفع می‌شود.

فرستاده‌های دولت آمریکا به کشورهای مختلف جهان رفته‌اند تا آنها را مجاب کنند خرید نفت ایران را تا اوایل نوامبر که تحریم‌های آمریکا به اجرا گذاشته خواهد شد، متوقف کنند. اگرچه دولت دونالد ترامپ - رییس جمهور آمریکا اعلام کرده که می خواهد صادرات نفت ایران را تا چهارم نوامبر (۱۳ آبان) به صفر برساند اما تحلیلگران چنین هدفی را محال می‌دانند.

دولت ترامپ هشدار داده است حتی متحدان این کشور اگر تا چهارم نوامبر پیشرفت قابل توجهی در کاهش خرید نفت ایران نشان ندهند، با تحریم مواجه خواهند شد.

تحلیلگران شرکت‌های "بی ام آی ریسرچ" و "میزوهو سکیوریتیز" پیش بینی کرده اند که چین ممکن است واردات نفت ارزان ایران را افزایش دهد و کاهش خرید از سوی کشورهای دیگر را جبران کند.

چین که بزرگترین مشتری نفت ایران است، پیش از این اعلام کرده بود با تحریم‌های یکجانبه مخالف است و واردات نفت از ایران را در ماه ژوییه ۲۶ درصد افزایش داد. طبق آمار کشتیرانی که از سوی بلومبرگ گردآوری شده است، این کشور ۳۵ درصد از صادرات نفت ایران را در ماه میلادی گذشته خریداری کرد.

برچسب ها: تدبیر24 ایران
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: