براساس گزارش «آدیتی سنچرال»، این فیزیکدان و تیم علمیاش به دنبال تولید بستنی بودند که به هنگام قرار گرفتن در معرض تغییرات دمایی و اسید موجود در دهان تغییر رنگ دهد.
گفتنی است؛ تولید این محصول به مدت یک هفته طول کشیده و طعمی مشابه نوعی بستنی میوهای دارد.
طبق گزارش گجتنیوز، مادهای که در این نوع بستنی به کار میرود، فرآیند تغییر رنگ را شتاب میبخشد و بستنی هنگام خوردن ابتدا به رنگ آبی سپس صورتی و در نهایت به رنگ بنفش تغییر رنگ میدهد.
این بستنی با استفاده از مواد طبیعی تولید شده است.